![]() |
Problem z banshee quest
Problem mój dotyczy banshee questu jak i famili brooch quest mianowicie : po zrobieniu famili brooch quest ciekawość zaciągnęła mnie na isle of kings oraz do rezerwatu monków. Monków nie zabiłem ale pozwiedzałem tamtejsze [zakazane pokoje] no i nie mogąc wydostać się nie chciałem płacić i zrobiłem tp. Podobno wrócić tam sie nie da statkiem i zapłacić. Jest inna droga [powiedzmy, że nie biorę jej pod uwagę]. No i z tego wynika kolejny kłopot ze zrobieniem banshee questa otóż jedni mówią, że bez popłyniecia na isle of kings nie da sie ukończyć banshee q a inni mówią że owszem da sie [mówie że nie biore pod uwagę tej drogi na isle of kings przez gsy banshee its]*.
No i szukam odpowiedzi czy naprawdę konieczne jest to mozolne pokonywanie dużych grup banshee itp aby dostać się na isle of kings czy da sie to ominąć jakość przy wykonywaniu banshee questu. __________________________________________________ _______________ Za odpowiedzi z góry ty. |
Jeżeli chcesz ukończyć banshee quest to najprawdopodobniej będziesz musiał isć od strony ghoustlandu.Po drodze spodkasz gsy banshee dsy i inne szity.Znajdź sobie jakiś quest service, wytłumacz o co chodzi i dla lv 100+ wyczyszczenie drogi nie powinno stanowić problemu.
|
No tak ale zobacz jesli idzie sie od strony ghoust landu na questa to chyba nie trzeba na isle of kings sie dostac a wogole jak bym dlozsza droga poszedl no to sa tam drzwi ktore sie otworza dopiero jaksie zagada z mnichem i jak tamsiedzialem bez kasy czekajac na kumpla zeby tp dal [na isle of kings] gadalem z mnichem ta formulke ktora pozwala drzwi otwierac to ni hu** nie chcial dac pozwolenia na otwarcie tych drzwi w podziemia
A tak wogole to mam prawie wszystkie zaliczone seale na banshee q oprocz 1 ktory bez famili broch spokojnie da rade zrobic ale nie wiem co jest dalej jak z krolowa sie gada i teleportuje gdzies wtedy trzeba isc zagadac z jakims npc na isle of kings???? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |