![]() |
Jakie Eq
SIEMA ZIOMY MAM PYTANKO JAKIE EQ POWINIENEM POSIADAĆ 10 PALEM PROSZE O ODPOWiedz
|
Te z rooka, potem możesz kupic ew. jaki¶ plate set, ale najważniejsza jest tarcza, i eq by sie przydało też lekkie (na noszenie spearów), ale na 10 zmieniac nie musisz, to z "wyspy przeznaczenia" wystarczy do ~20, tarcze kup dwarvenke.
|
Cytuj:
[ITEM]Demon Armor[/ITEM] [ITEM]Dragon Scale Legs[/ITEM], conajmniej [ITEM]Demon Legs[/ITEM] [ITEM]Sandals[/ITEM] [ITEM]Spear[/ITEM] [ITEM]Przenosne Iglo[/ITEM] Co za bezsensowny temat o\ |
p-set, potem zmienic plate armor na belted cape, mi to do 60 palem spokojnie wystarczylo
|
Powalilo wal ludzie juz kompletnie ! Co wy mu doradzacie!? Plate Armor przy 10lvl? Omg. Do 15lvl bez armora chodz bo wieciej spirow uniesiesz. Kup P legi, scarf, zwykle bootsy, Steel Helmet. Przy 15/16 lvl kup Belted Cape.
|
Polecam ci na 10 lvlu takie eq:
MPA DSL Demon Shield Kusza i Bolty BOHy Demon Helmet Poradnik Jak Kozystac Z Forum |
Bez jaj po co się pytasz? Każdy nosi to co się mu podoba i co mu odpowiada... Jeżeli grasz na pvp i masz jakiego¶ kolegę maga lub druida 27 lvl+ to popro¶ go o monka, odpal w bagu z 200 spearów i idĽ wyskillować postać, a jak non-pvp to miłej zabawy :/
|
YO YO YO ZIOMU¦ STRZAŁECZKA PEACE!!!
Yo yo eq powinno być z zajawk±, być cool, laski na jego widok musz± piszczeć i mdleć, a kumple gratulować. YO YO YO YE. Pamiętaj! TYLKO ORYGINALNE I Z SZEROKIE JAK NAMIOT. POZDRO ZIOMU¦ ELO! |
@Up
lol :D Btw, Czemu ci ludzie zakladaja tematy o takiej samej tresci 3x dziennie -.- |
musisz miec dobre najlepiej chodz beq eq ;()
|
ja jak miałem 10 lvl czyli jakie¶ 2 tygodnei temu mialem p-set , fur boots , strange helmet , ancient shield , spear
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |