![]() |
Club/sword/axe
Wiec jaki typ broni najbardziej wam odpowiada uwzgledniajac nowe upade
|
Jeśli nie masz kasy: Club
Na hunty jako bloker najlepiej: Sword Na solo hunty: Axe Ja najbardziej lubię axe ;) |
Najbardziej lubię Cluba :), są tanie i dobre. Kiedyś było z nimi ciężko ale w tych czasach jest ich dosyć sporo i można śmiało stwierdzić że dorównują axe i swordowi :)
|
Ja tez jestem za clubami :)
|
mój knight też używa cluba więc i na niego głos oddałem
|
a ja mówie że sword ale i tak go pewnie niewybierzesz.
a zresztą niema tak że jakis jest typ lepszy czy słapszy, to zależy od upodobnień. Chcesz tnąć zbroje i ścinać miecze bierz sword:miecz: chcesz pruszyć kamienie i rozwalć łby bierz club:berserk: chcesz ucinac łby niegodziwym bierz axe:wiking: |
@up
Padłem. xD Axe, bo najwięcej ataku, sword, bo najwięcej obrony, club, bo cranial basher fajnie wygląda ;) Tyle. |
axe bo ma najwiecej ataku i w zasadzie tylko to sie liczy jesli chodzi o bronie.
|
Sword bo lubie miecze :)
Cyferka w tą / tamtą mi nie robi różnicy gram 4 fun :P |
SWORDY ;p
Moim zdaniem popieram swordy dosyc lekkie, tanie posiadaja sporo ataku. Popieram Sova i Avengera. :sword: PZDR.
|
ja jak robiłem knighta wybrałem cluba. chciałem być odmienny niż inni bo każdy bierze sword lub axe a tylko nieliczni walą z cluba
zagłosowałem na cluba bo jest rox :D:D:D |
Cluby<333333
Aktualnie latam sobie z sapphire hammerem ale jeszcze tylko jakieś 9 lvli i w łapska wpadnie cranial basher:evul: Moim zdaniem cluby są świetnym wyborem dla ludzi którzy nie mają hajsu.. |
szczerze latam z swordem bo bardziej lubie ale i tak axe leprzy moim zdaniem ale niechce mi sie skillować na axe:p:pAle i tak robie palla
|
Po raz uuu... axe, chociaż walę ze sworda. :p
|
I. Axe-Najwiecej punktow ataku. A co do obrony, to najlepsza obrona jest atak ;)
|
Ja biorę bronie które mi sie najbardziej podobają, toteż dla swojego rycerza wybrałem topory, bo je lubię i nie patrze na ewentualne wady ;d Wybierz według gustu, gra sie dla zabawy;)
|
Jak jeszcze grałem knighte zawsze brałem swordy :) przed ustawieniem bramek lvl waliłem od 8lvl z bs :D Po update niewidać jednak żadnych większych zmian nadal moim zdaniem najlepszy jest sword :)
|
Ax
Ja wybierałem Axy bo jakoś tak dziwne panuje wsrod graczy przekonanie że rycerz musi miec miecz. Bo jak ma topór to juz jakos dziwnie wyglada xd
|
Axe Axe Axe
|
A ja głosuję na sworda. Ogólnie dostępne, a od 75 można latać z avengerem, który pomimo tego że 2-ręczny ma dużo obrony a ostatnio jest bardzo tani chyba na wszystkich servach. Z avengerem można zostać do końca. Z Inq questu wziąć FBA i mamy kolejne +2 skile.
Sword rox:2handed: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |