![]() |
Statystyki Broni Dystansowych
Czy ktoś móglby napisac mniej więcej statystyki broni dystansowych, chodzi mi tu o porównanie broni od najlepszej dystansowej od najgorszej dyst.
Np. Czy hunting spear jest lepsza od bolta wystrzeliwanego z kuszy? Dzieki za odpowiedzi Edit: Plis, niech ktos odpowie bo to bardzo wazne... |
Wiem tyle, że Royal Spear jest lepszy prawie o połowę od bolta z kuszy, gdy moim 40 palkiem z royalka waliłem po 200+ a z bolta po 300+ na skillach ok. 75+/- [ nie pamiętam bo dawno to było ;) ]...
|
Cytuj:
|
1.Assasin Star
2.Infernal Bolt 3.Power Bolt. 4.Enchanted Spear 5.Royal Spear. 6.Bolt. 7.Hunting spear. 8.Arrow Są również inne rodzaje arrowów, ale nich niestety nigdy nie używałem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Padłem hahaha... |
|
Dzieki za all
|
żeby nie zakładać nowego tematu zadam to pytanko tutaj :P
na tibiawiki pisze, że np. Shiver Arrow zadają obrażenia od lodu. Czy to oznacza że obrażenia zależą tylko od mlvla? B) |
@wszyscy poskladani up
No faktycznie, zajebiscie smieszne, bauhauha, ta.. okurwa co sie dzieje na forum. @up Obrazenia nie zaleza od mlv. Jest to dodatek do strzal, tak jak np. lodowy sword/axe/club. |
więc miszczu przeczytaj drugiego posta _/
"troche" |
Przeczytalem, jakos srednio smieszne, ze chlopak troche nagial wartosc hitow.
|
A oprócz porównaniu amunicji pod względem siły, może ktoś przybliży nam zasięg? Konkretnie mam tu na myśli, czy zasięg royala większy od zwykłego speara, i jaki jest zasięg bolta? Aha, czy royal speary tracą się szybciej/wolniej, a może tak samo jak speary? Bo nie za bardzo rozumiem sensu expienie palladynem, który weźmie na 60 lvlu 20 royal spearów i co on tym nabije? :P
|
Cytuj:
A co do tego, jak się tracą to przy normalnych spearach jest to 3% przy uderzeniu a przy RS 2%. Zasięg mają 3 sqm wszystkie speary. |
to teraz Cie zaskocze, Enchanted spear's mają 4 kratki ( ;
|
odn zasiegu np boltow zalezy od kuszy ktore maja od 3 do 6/7 (niewiem czy 7 ma kusza czy luk z inq questa)
|
Cytuj:
|
@up
Nie. Każdemu rs'owi osobno dochodzi te 2% czyli po np. 5 strzałach jest już 10% szans że się złamie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |