![]() |
Questy - pytania od newbie
Mam kilka pytan:
1. Co to znaczy Quest Spoiling lub cos takiego i dlaczego nie wolno o nich mowic? 2. Czy skille 63/47 sa dobre dla palka 23lvl ?(gram na n-pvp) 3. Ile kosztuje klucz na fibule i czy on bedzie na kilka razy czy jak wejde to on zniknie. 4. Czy z skillami 63/47 i eq: g armor, b legi, demon shield, p amm, bohy, moge isc na slimy? Jesli tak to ile slimow mam zrobic zeby mnie byily? 1,2,3,4? Dzieki i prosze odpowiadac punktami poniewaz ulatwi mi to troszke. |
Prosze szybko o odpowiedz.
|
1. Jest to solucja questu. Inaczej mówiąc pisanie krok po kroku co nalezy wykonac by skończyć quest. Nie wolno z zasady i już; )
2. Poćwicz distance, tak do 70. Potem będzie łatwiej i już nie będziesz musiał sie nim tak przejmować; ) Dobij shielding do 60. Ew. 55. 3. Kosztuje 500gp. Możesz go używać ile tylko chcesz. 4. Domyslam się, że chcesz na nich trenować. Masz za słaby shielding, chociaż dobre eq. Weź trochę jedzenia na wzrost many na leczenie. Radziłbym raczej dotrenować do co najmniej 55 shieldingu. Jeśli chcesz trenować dobrze, to powinny atakować Cię 2. |
Klucz kosztuje 2k w sklepie, albo pewien zebrak z Fibuli odda Ci go w ramach wdziecznosci.
|
2k.?: O To co za klucz kosztuje 500gp.?
|
2k sklep, 800gp u Simona. Nie mam pojecia ktory klucz kosztuje 500gp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |