![]() |
Trudna Zmiana :(
Siema mam 38 level Knight 5 MlvL skile 70 sworda i mam zamiar grać sorckiem. Zauroczył mnie fajnymi czarami ;] itp. Pytanie to: Czy magiem fajniej sie gra :P
|
Zamieszasz kupic pacc?
|
Jak masz Kase to jest FAJNIE :baby:
|
Tak
Zamiarzam Kupić PACC ;] mam Hajs z Knighta :FD
|
Tak. Mag to jedna z najciekawszych profesji , a knight Ci się przyda jak kaski braknie.
Oczywiście życzę powodzenia. |
Thx
Thx za odpowiedż :p
|
No to jesli zamierzasz kupic pacc to rob sorca, bo to najpotezniejsza postac
Pozdro |
ale jak masz kumpli to zrób druta - ma kilka czarów ofensywnych mniej(3 chyba) ale jest sercem i duszą teamu na większości trudnych monsterach i podstawą polowań na hydry
|
Ja ci radzę wziąć druida ! Siocherzy są bardziej potrzebni niż shoterzy :/ do tego od 33 lvl możesz spokojnie chodzić na dragi (hailstorm rod (lód) + exori frigo) [tak wiem że można se na dragi pujść sorcem już od 26 lvla ale jest to waste i nie da się expić na d lair , ale na pojedynczych respach ;/]
jedyny minus to to że druid nie może robić sd choć ma runy które są bardziej potrzebne/kupywane czyli icycle . |
Cytuj:
|
Oczywiście sorcerer z paccem. Ma dużo czarów, fajnie się nim gra, łatwo kase zarobić no i w walce jest the best :)
|
up@
gdzie Ty chcesz sorcem łatwo kase zarobić? Sorc = wieczne waste, no chyba, że siedzisz na rotach at lvl 50. Ale jeśli nawet da rade uzbierać troche tej kasy to wszystko idzie na exp topic@ Ja bym Ci na początku radził zrobić 25 mlvl (wybotować, bo po co siedzieć i patrzeć się w "exura"). Brzmi groźnie ale 25 mlvl to jakies max 5 dni pykania na bocie. Pewnie zapytasz "po co?''. A więc już Ci odpowiadam. Zamierzasz kupić pacc'a, więc co za tym idzie bedziesz expił używając exori "coś". Innie powiedzą "dobra, ale na początku expi się z roda", owszem ale już od ok. 20 lvl można expić z exori "xx" ponieważ będzie to opłacalne (nie mówie tu o non stop exoir "xx"tylko czasami jakis exori flam/vis/frigo). Do tego dochodzi exevo frigo hur/flam hur. Niby nie przydatny czar... nic bardziej mylnego. Ja zawsze z flama wykańczałem grupkę ghouli, ponieważ bardziej opłacalne jest zabicie 5 ghouli za 25 many, niz kazdego po kolei za 15 many. Na 35 masz vis hur/tera hur. Hmm... i tutaj lepiej ma sorc na no-pvp, gdyż mógłby sobie znaleść blokera i lecieć na dl'e zrobić małe pg. Ale informace na temat profesji to nie ten temat ;p. A więc ogólnie rzecz biorąc,wbicie tego 20-25 mlvl naprawde sie przydaje, zwłaszcza na pacc'u down@ w życiu nie miałeś większego lvl niż 20 i śmiesz mu doradzać, że 60 knight chodzi na demony? Pukni się w łeb człowieku |
graj knightem
uwierz mi, granie sorciem to nie to co knightem(szybko ci sie sorc znudzi, chyba że kupisz pacc). Radze ci grać dalej knightem, jak masz 38 lvl, bo na 50 lub 60 knight jest jak ciężarny czołg masz zaszczyt zostać blokerem albo sollo, w tedy se hodzisz na demony:evul::cup:
|
@up
powodzenia na tych demonach na 60lvlu |
Cytuj:
#Up All... On się pyta czy fajnie się gra Sorcem a nie Druidem... Ktos tam pisał ze Sorc ma wieczne waste...A Druid to nie ma?-.- #Topic Jeżeli zamierasz kupić PACC graj Sorcem. Dobre czary ofensywne. Może robić najpotężniejsze runy w grze. Sam osobiście gram Sorcem |
xD... Gram tym i tym.... Sorca narazuie wezme do explo i GFB i HMM, ale gra sie fajnie :P sorkiem fajniej niż knihtem :D
|
Sorcem jest bardziej urozmaicona gra a knightem ? zow - cyc - drag - zow - cyc - drag - mino - zow - cyc - mino
I tak do 100~ |
to sorcem bardziej urozmaicona gra w takim razie
roty - roty - tomby - tomby - dragi/necro/ice witch - dragi/necro/ice witch kozak ! |
roty - roty - tomby - tomby - dragi/necro/ice witch - dragi/necro/ice witch
Roty, Tomby, Dragi, Dle, Wrl (80+) necro ice witch vamp hell, bb island podziemia, najprzerozniejsze hydry,frosty z blokerem, Culty, Wyrmy, Behe (frigo, up down/ bloker. Tego jest CAŁA masa. |
a ja mialem maga ktorego mam na avatarze dojechalem moim ms do 49 i zniechecony ciaglym waste sprobowalem palka... palek ma 61 lev teraz.
polecam ci palka bo wastujesz mniej niz sork a walisz na odleglosc co pozwala chodzic na ciekawe potwory. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |