![]() |
palladyn i tyle :)
W eic pisze temat ne aszybko pare pytan
----Mam 88Lvl zara 89. 90 dista i 70shielda----- Kiedy moge isc na te kopalnie fermograr MInes?? na nightmary bo slyszalem ze oplaca sie na nich robic waste pallem a zwraca sie wiecej ( mam na mysli assassinki ) NO I GDZIE EXPIC Z ASSASINKAMI ZEBYS IE ZWRACALO ?!?!?! Gdzie ja mam spelnic moje marzenia ze na uzym llvlu beda mi lecialy dobre itemy i bedzie sie zwracac zgory dzieki za odpowiedz bo za 2dni jade na wakacje :> |
zapyytaj 1 ownera ( slaba prowokacja : ) )
|
Nie WIem o co ci chodzi ale mi nie pomogles -.-:baby:
|
na nightmary możesz iść ale tylko na nie i to z assasinkami - waste.. no zależy co poleci
|
Cytuj:
weź człowieku lepiej się nie oddzywaj jak niemasz pojęcia bo sobie tylko wstyd robisz @topic demony up/down |
Cytuj:
*topic Na Twoim poziomie expienie/huncenie tam jest nieopłacalne. Polecam Ci bardziej Frosty/Dle, na których możesz wyciągnąć więcej expa. Oczywiście wiąże się to z ryzykiem, które jednak może popłacić. Na poziomie ponad 100 może już spokojnie bić wszystkie frosty/dle/kopalnie formagor. |
*topic
Na Twoim poziomie expienie/huncenie tam jest nieopłacalne. Polecam Ci bardziej Frosty/Dle, na których możesz wyciągnąć więcej expa. Oczywiście wiąże się to z ryzykiem, które jednak może popłacić. Na poziomie ponad 100 może już spokojnie bić wszystkie frosty/dle/kopalnie formagor.[/quote] [MONSTER][/MONSTER] br? zeczywiscie na frostach bedzie mial profit jak 100 chu*i neiznasz sie nie komentuj chillout |
Voniek dobrze mówił. Kumple nawet na 100+ mieli czasem waste, więc tak może 120?130?
Cytuj:
|
Dobra, jeżeli nity/dle/frosty odpadają niech spróbuje z Royal Spearami na GS/BB Island. Może bić wszystko co jest na tych wyspach + podziemia (quary, bog raidery, necro itp.). Sądzę, że to będzie najkorzystniejsze rozwiązanie.
Na przyszłość: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:15. |