![]() |
Fibula i expienie
Mam skile 50/35 i expiłem na fibuli ze spear'ami, unosiłem ok(10) . Niestety nie starczają mi one na wbicie 1 lvla więc musze ciągle biegać do miasta. I tu moje pytanie czy nie lepiej gdybym brał kusze i bolty na exp na fibuli ? Myśle że była by to odpowiedniejsze rozwiązanie ... (mam w depo ok. 1600 boltów) Co Wy drodzy forumowicze o tym myślicie ? :)
|
zawsze możesz wrzucić speary do baga i zanieść sobie na fibule, ukryć gdzieś pod drzewkiem ;) btw jakie masz eq?
|
Dark helmet, dwarven shield, ranger legs, ranger's cloak :p No z tym bagiem to niby tak ale jak bedzie z tymi boltami i spear'ami na hunt (bez baga) ... :)
|
idz na gobliny zbieraj z nich kamyczki i zabijaj nimi gobliny wbijesz troche skila i levelu i mozesz chodzic na kopalnie na dwarfy, dwarfy soldiery i roty :)
|
Jeżeli masz jakiegoś wyższego lvla kolegę, to niech zaprowadzi cię on na pohu do Necro House(Tamten cmentarzyk na samym dole, mało ludzi o nim wie, czy nawet myśli, a można tam spokojnie 30 lvl wyrobić zarabiając jak na taki lvl fortune ;D). Używa się Destroy fielda, następnie ropuj 4 dsy do domku necromanty, a w podziemiach masz cudowny expa na ghoulach. Wystarczy sobie zabrać porządny bag ze spearami i niech kolega ci lata ciągle po Golda i Life Ringi wypadające w dużej ilości z ghouli. Ewentualnie możesz zrobić loota, a następnie wysłać go na Outlaw campie.
|
Bolty też będą pewnie szybko schodzić i dużo ich nie uniesiesz, idz raz z boltami i zobacz czy jest różnica. Najlepszym wyjściem jest przytarganie tam baga ze spearami albo zmiana expowiska jak radzą koledzy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |