Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Darkshire Saints vs. Stulejkersi & Vindicta (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=189530)

Szczuru.pl 16-08-2008 23:31

Darkshire Saints vs. Stulejkersi & Vindicta

Nowy Epizod na Titani z dniem dzisiejszym się rozpoczyna :) Wszystko o naszej nowej wojnie

Emok 16-08-2008 23:54

Lmao. xddddddd

Skrzatorr 17-08-2008 13:49

Jak ty lidujesz to Twoja strona jest skończona x)

Szczuru.pl 17-08-2008 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 2232216)
Jak ty lidujesz to Twoja strona jest skończona x)

Nie ja liduje :) ale jestem ciekaw czy kiedys skonczysz :>

SeQ_PL 17-08-2008 23:31

GL <10 znakóffff>

Emok 18-08-2008 00:57

Forum odżywa :cup:.

Kamarroo 18-08-2008 11:00

Szkoda , że ban też chce mordowac marriona :D

Vilumek 18-08-2008 14:53

:(:(:(:(:(:(:(

-=Misiekmen=- 18-08-2008 15:30

Heh, vindicta wszystko utrudnia.

Grchw1916 18-08-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 2231732)
Nowy Epizod na Titani z dniem dzisiejszym się rozpoczyna :) Wszystko o naszej nowej wojnie

w sumie jak na razie to dużo do gadania o tej wojnie nie ma :baby:

Juchasek 18-08-2008 22:34

Ciekawie się zapowiada:p

TwojaRodzina 19-08-2008 03:14

@Up

Ale pierdolisz, nic ciekawego w tej wojnie nie bedzie

czekam tylko kiedy Titania Finest zostanie zaatakowana przez hiszpancow, bo kazdy madrzejszy wie ze to i tak sie stanie predzej czy pozniej

Juchasek 19-08-2008 10:14

Up@ Sam ********, mnie ciekawi co innego ciebie co innego, to daj sobie **** z takim gadaniem...:confused:

Emok 19-08-2008 11:02

Opanujcie się z tym słownictwem. Temat tygodnia jeszcze nie ma, a już się wyzywają. ._.

@2down
Chyba żartujesz. Nie będziesz mi mówił, co mogę, a czego nie. War to wasza sprawa, a porządek na forum to moja sprawa, ya?

Dixyra 19-08-2008 13:13

Wszyscy szukali problemow az wkoncu skonczylo sie na War Declaration z waszej strony, czy jezeli Vindicta nie bralaby udzialu w wojnie, wyszlibyscie na open?

kalashnikow 19-08-2008 15:53

.

Emok japa bo chuja masz do gadania

Szczuru.pl 19-08-2008 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dixyra (Post 2234966)
Wszyscy szukali problemow az wkoncu skonczylo sie na War Declaration z waszej strony, czy jezeli Vindicta nie bralaby udzialu w wojnie, wyszlibyscie na open?

My szukaliśmy problemów? My spokojnie expiliśmy a wy po 10 godzinach botowania z nudów przyłaziliście i klepaliście naszych ludzi.. Moze to my wpadalismy na tomba i bilismy was mowiac ze lurneliscie nam vampira? Moze to my was trapowalismy? Juz dawno chcialem wojny tylko misiek mnie powstrzymywal. Nie umiecie uszanowac wolnosci to bedziecie do konca istnienia Tibii dostawac w dupe. Wytepimy ludzi ktorzy mysla ze moga wszystko robic co im sie zywnie podoba... chocby to byli rodacy.... Cheers A na opena wyjdziemy :)

Floov 20-08-2008 03:05

hahahhAHAhahahahahAHAHAHa

WidakeJ ale ty jestes tepy wchoj
wywolujesz jakas smieszna wojenke niewiem poco jak i tak nic nierobicie , jedyne co zrobiles to pozbawiles wolnych ludzi expienia ;]
pierdolisz cos o jakims "openie" czlowieku ty chyba niewiesz oczym mowisz
powiedz mi co ty chcesz zrobic z 5x 50lvl magami. Pierdolisz oczyms oczym niemasz pojecia
Wiec chlopcze zamilcz. :**:***::**:*:*

Dixyra 20-08-2008 08:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 2235649)
My szukaliśmy problemów? My spokojnie expiliśmy a wy po 10 godzinach botowania z nudów przyłaziliście i klepaliście naszych ludzi.. Moze to my wpadalismy na tomba i bilismy was mowiac ze lurneliscie nam vampira? Moze to my was trapowalismy? Juz dawno chcialem wojny tylko misiek mnie powstrzymywal. Nie umiecie uszanowac wolnosci to bedziecie do konca istnienia Tibii dostawac w dupe. Wytepimy ludzi ktorzy mysla ze moga wszystko robic co im sie zywnie podoba... chocby to byli rodacy.... Cheers A na opena wyjdziemy :)

Mielismy inny reason na takie zachowanie, o ktorym zostaliscie poinformowani w grze.

Szczuru.pl 20-08-2008 08:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 2236028)
hahahhAHAhahahahahAHAHAHa

WidakeJ ale ty jestes tepy wchoj
wywolujesz jakas smieszna wojenke niewiem poco jak i tak nic nierobicie , jedyne co zrobiles to pozbawiles wolnych ludzi expienia ;]
pierdolisz cos o jakims "openie" czlowieku ty chyba niewiesz oczym mowisz
powiedz mi co ty chcesz zrobic z 5x 50lvl magami. Pierdolisz oczyms oczym niemasz pojecia
Wiec chlopcze zamilcz. :**:***::**:*:*

Zamilcz to Ty bo tylko kaleczysz nasz ojczysty język a brak snu spowodowany całodobowym graniem nie działa dobrze na Twój mózg. Jesteś w błędzie jeżeli sądzisz, że wygrasz tę wojne... Tibia jest dla mnie jedynie rozrywką a w szczególności tępienie jej marginesu, który niestety reprezentujesz. Mogę padać i padać każdy może mnie tu z Was przezywać, ale nie odniesiecie żadnego efektu bo jest sto ważniejszych dla mnie rzeczy niż ta durna psująca ludzi gra. Wystarczył rok przerwy bym to zrozumiał. A jeżeli sądzisz, że nic nie robimy to zapytaj swojego dumnego membera Rolfta Palladyna.... Co prawda nie wyszło ale blisko było. Także nigdy nie ujrzysz moich pieniędzy, ponieważ było by to dla mnie upokarzające... Może i tej wojny nie wygramy, ale nie przegramy również. Bo żeby zwyciężyć z honorem trzeba znaleźć sposób by w ogóle unikać bitwy. Już wiesz dlaczego nie macie honoru :)

Miłego Dnia

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54.