![]() |
Darkshire Saints vs. Stulejkersi & Vindicta
Nowy Epizod na Titani z dniem dzisiejszym się rozpoczyna :) Wszystko o naszej nowej wojnie
|
Lmao. xddddddd
|
Jak ty lidujesz to Twoja strona jest skończona x)
|
Cytuj:
|
GL <10 znakóffff>
|
Forum odżywa :cup:.
|
Szkoda , że ban też chce mordowac marriona :D
|
:(:(:(:(:(:(:(
|
Heh, vindicta wszystko utrudnia.
|
Cytuj:
|
Ciekawie się zapowiada:p
|
@Up
Ale pierdolisz, nic ciekawego w tej wojnie nie bedzie czekam tylko kiedy Titania Finest zostanie zaatakowana przez hiszpancow, bo kazdy madrzejszy wie ze to i tak sie stanie predzej czy pozniej |
Up@ Sam ********, mnie ciekawi co innego ciebie co innego, to daj sobie **** z takim gadaniem...:confused:
|
Opanujcie się z tym słownictwem. Temat tygodnia jeszcze nie ma, a już się wyzywają. ._.
@2down Chyba żartujesz. Nie będziesz mi mówił, co mogę, a czego nie. War to wasza sprawa, a porządek na forum to moja sprawa, ya? |
Wszyscy szukali problemow az wkoncu skonczylo sie na War Declaration z waszej strony, czy jezeli Vindicta nie bralaby udzialu w wojnie, wyszlibyscie na open?
|
.
Emok japa bo chuja masz do gadania
|
Cytuj:
|
hahahhAHAhahahahahAHAHAHa
WidakeJ ale ty jestes tepy wchoj wywolujesz jakas smieszna wojenke niewiem poco jak i tak nic nierobicie , jedyne co zrobiles to pozbawiles wolnych ludzi expienia ;] pierdolisz cos o jakims "openie" czlowieku ty chyba niewiesz oczym mowisz powiedz mi co ty chcesz zrobic z 5x 50lvl magami. Pierdolisz oczyms oczym niemasz pojecia Wiec chlopcze zamilcz. :**:***::**:*:* |
Cytuj:
Mielismy inny reason na takie zachowanie, o ktorym zostaliscie poinformowani w grze. |
Cytuj:
Miłego Dnia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |