![]() |
Atak zależny od mlvl?
Witam. Mam takie pytanie.
Jestem druidem... i chciałem się spytać... czy jak ma się większy mlvl to np. ice wave czy rózgi więcej walą? :) |
Z różdżek niezależnie od mlvla zawsze będziesz bił tak samo, natomiast z czarów, run będziesz zadawał większe obrażenia oraz będziesz sie efektywniej leczył. Będąc 1,5 roku na forum powinieneś to wiedzieć...
@edit Zmień avatar i nie graj na harmonii :P |
1. Nie no... miałem większą przerwę w grze i chciałem się dowiedzieć to i owo po update ;)
2. Co Ci nie pasuje w moim avatku? 3. Czemu mam nie grać na harmonii? |
1. ok
2. bo masz prawie taki jak ja, a ja chce być jedyny i oryginalny 3. bo to noob server |
2. bo masz prawie taki jak ja, a ja chce być jedyny i oryginalny - byłem pierwszy na forum, więc ty zmień :P
3. bo to noob server - sam na nim grasz :) a w ogóle lubię non-pvp |
ja mam fajny avatar i gram na silverze ...
troszke nick głupi ale nic mi do głowy innego nie wpadało ( teraz taki dziecinny mi sie wydaje :baby: ) @topic m lvl zwiększa obrażenia zadawane runami i czarami jak np. ice wave lub fire wave lecz nie zmienia hitów różdżki ... pomogłem ?? :baby: |
up: nie pomogłeś, ponieważ Graventer już to napisał.
|
.
A skoro wiedziałeś o czym mowa poza tematem, to czytałeś wypowiedzi poprzedników. Więc nie rozumiem sensu powtarzania po innych...
|
[quote=Kamil_The_Orc_Berserker;2234117](teraz taki dziecinny mi sie wydaje :baby:)
[/b] Żebyś ty stary był to by mógł się taki wydawać... |
Tak jak już to powiedzieli Tibijscy koledzy Im wyższy masz mlvl tym lepiej posługujesz sie czarami mniej mana zużywasz na np. leczenie, wszystkie czary atakujące. :evul: a najszybciej na 20 lvl do około 30 mlvl wbijesz czarami "utevo lux i utamo vita" B)
|
Powiem wam tylko ze i tak jest nie rowno bo sork/drut maja baardzo ciezkie poczatki zwlaszcza na pvp bo nabic np 50mlvl jest strasznie ciezko i mozolnie ;(;(a knight wbija skile 50/50 czy nawet 60/60 w 1-2 dni i hity z dobrym lvl i bronia ma calkiem ladne 8o a magiczne postacie sie mecza i mecza zeby te runy moc robic a na poczatku pelo dedow na low lvl;(:(:( ... wiem bo gram duzo magicznymi :p:p
SORC ROX ROX ROX ROX !!!!!!!!!!!!! :cup::cup: |
Ja mam 20 lvl i 31 mlvl i z " Exevo Frigo Hur " Uzedam Hity Za 70-85 xD
Najwiekszy Moj Hit Z Exevo Frigo Hur To 84 xD Z 31 MLVL xD |
Cytuj:
|
Zgroza i zagłada........
HAIL MANUAL, HAIL PARADNIKI!! Aj ludzie takich tematów było duuużo... a więc jak towarzysze tibijczycy wypowiedzieli się u góry mlvl jest użyteczny tylko do run i czrów. Rózgi biją więcej jeżeli jakiś potwór jest wrażliwy na dany żywioł - np. Dwarf Guard jest wrażliwy na ogień i śmierć ale hity z woi to ~70 a z wand of voodoo ~80 co widziałem na przykładzie graczy bijących z wovo:P Jak już mówiłem koledzy towarzysze powiedzieli wystarczająco ale jeszcze jest jedna sprawa: jeżeli ma się lvl niższy niż mlvl jest to może i nieopłacalne ale jeżeli ktoś bije z run to mlvl ma duże znaczenie (np. cyce z hmm) THE END d-.-b |
Cytuj:
Chyba, że pisząc o spellach healujących, chodziło Ci o to, że gdy masz wyższy mlvl, to więcej HP dopełniają ci czary leczące, dlatego mniej razy musisz ich użyć, czyli mniej many zjadasz, żeby zregenerować w pełni swoje pkty życia :) 2. Nie ma znaczenia jakiego czaru użyjesz do trenowania mlvla - ważne, żebyś nigdy nie miał pełnej many w trakcie trenowania (oczywiście podczas jedzenia, gdy jestes "full"). Dobrym sposobem jest robienie runek, które potem możesz wykorzystać przy zabijaniu innych graczy, przy uciekaniu przed PK, albo do pomocy w exp'ie czy też na sprzedaż (np. różnego rodzaju fieldy, desintegrate etc). |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdr ;) |
Z rodów będziesz tak samo;) ale z czarów więcej z większym m lvl'em 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |