![]() |
Bronie Obuchowe!
Interesuje mnie gra broniami obuchowymi... ylko że nie wiem czy to się opłaca. Doradźcie mi : czy grać broniam obuchowymi?
|
A mógłbyś powiedzieć chociaz jaką masz profesję?
|
Jestem jeszcze na Rookgardzie ale zamierzam być knightem
|
Nie bierz clubów.
Moze i są latwo dostępne i tanie, ale na wyzszym levelu i na wyzszych skillach, bedziesz zalowac, ze nie masz dragon lancy czy Gs'a. Przegrywają troche z axe i swordem. |
obuchowe sa dobre dla ... magow i druidow.... chociaz sa ciezkie... ale szkoda tracic czas [czarnoksieznikom] na niepotrzebne dorabianie forsy zeby kupic fire sworda... to kupuja d-hammer i jest git... ;]
dla knighta lepsze axy... lepszy atk ... a swordy do blokowanaia lepszy def... |
Jeżeli chcesz, to czemu nie ? Też tak wybrałem kiedyś. Wcale nie są takie złe, jak większość sądzi (znowu to samo mówię...). Moja rada: podskilluj, kup sobie Warhammera a wygrasz duela z niejednym knightem z GS/DLance...
Btw. Cluby ciężkie ? 0_o Chyba najlżejsza broń. Pomijając Dragon Hammera. WH waży ~79 a GS ~190 -_-' |
Cytuj:
|
milaem kiedys knighta z clubami i .........zalozylem nowego dopoki nie dowiedzialem sie o potedze axe.Jesli chcesz byc "samotnym jezdzcem" bierz axe jesli blokerem to swordy
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |