![]() |
Jaki dijn dla palka ?
moze nie jest to zbyt madry temat , moze jest to spam ale nie wiem ktory bardziej sie przyda paladynowi :) , dzieki za pomoc i przerpaszam za spam ale coz czasami tak bywa .
|
Ogólnie lepszy jest green... ale dla pallka? Co to za pytanie;s
|
Każdy jest dobry. Cipsoft wprowadził po równo możliwość sprzedawania itemów. Możesz np. Ty zrobić blue djinna a kolega green i będziecie sobie sprzedawać na wzajem.
Ja miałem o tyle dobrze, że druid miał blue djinna a knight green. Ukryty tekst:
|
@up
albo masz 2 chary; jednym robisz blue a drugim green xD @topic nie ma czegoś takiego, że jeden lepszy od drugiego. Wyrównana jest ilość rzeczy jakie można sprzedać u obu. |
nie wiecie o co mi chodzi , o to czy palek expi na czyms gdzie lootuje wiecej itemow np. green dijna niz blue
|
Cytuj:
|
Jesli expisz na np: dragach to lotasz woi drag shieldy i sellasz u blu
Jesli expisz na np: gsach to lotasz k legi ,army i sellasz u grin Odpowiedz sobie sam xP B) |
Blue, bo woi i dragonki można sprzedawać, a to podstawa zarobku na dragach.
|
Lepiej zrobic green djinna. Dlaczego?
Bo mozesz expic na blue djinnach i lootowac szmatki. Zielone sie zamienia z green tunicow wiec nie oplaca sie blue i tyle ~~ Zrob na zmiane z kolega lub znajdz kolege ktory ma blue, a sam zrob green. To moj punkt widzenia. Cale zycie nie bedziesz siedzial na 1 expie wiec glupota patrzec pod tym wzgledem "siedze na dragach to robie blue" :] |
mowilem ze to bardzo lamerski temat , przyznaje sie :) , jednak bardzo mnie to meczylo wiec musialem sie zapytac , dzieki za all odp.
|
Ja mam swoim charem green, ale wolałbym blue bo green raczej mi sie nieprzydaje narazie :s
|
mam jeszcze male pytanko a nie chce robic spamu z nowymi tematami
gdzie moge znaleść co sprzedaje sie u green a co u blue djina ? |
|
Na Twoim miejscu wybrał bym greena lub blue
|
Polecam czarnego. Coz za temat...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |