![]() |
Dzisiaj loguje się a tu ban za spamowanie na game chacie a ja tylko spamowałem troche i dotego nie na game chacie więc co zrobić?(nie spamowałem na całe depo tylko troche np "SPAM" tak z 3 razy zrobiłem
jak by co to jestem mess damerox serv harmonia co zrobić?ban na 7 dni a ja może bym wbił dzisiaj skilla 62 no ale tak naprawde to kolega wtedy był na kompie a on newbie bo ja byłem w wc to może on spawmoał |
Nic sie nie dzieje bez przyczyny kolego.. Słowo SPAM chyba masz świadomość co znaczy :D:D:D
7 dni to nie dużo... Chyba ZE no LIFER ;s pozdro :ban: |
Cytuj:
|
spam = noob
noob = zasługujesz na bana kkthxbb |
Jeżeli uważasz że dostałeś bana niesłusznie i nie wiesz co teraz zrobić to znaczy że nie znasz regulaminu :)
|
Cytuj:
podobno byles w kiblu... gubisz sie |
Cytuj:
|
Ja kiedys tez dostalem bana nieslusznie. Dostalem za to co koles pisal na game-chat. Ja widzialem co on pisze, ale czemu ja dostalem, nie mam pojecia.
|
Dobra przyznam się! xD To moje dzieło, ten Twój ban. Stałeś w depo, i mówiłeś free items or spam, później zacząłeś napier**alać taki spam, że nie wiedziałem czy to thais czy venore. Więc wybacz...
|
ktoś Ci zrobił screena i masz ;] 7 dni to chwilka...
|
NIe screena tylko ja mu dałem reporta, a teraz koniec tego bez sensownego tematu ^^
|
Cytuj:
^- Cytuj:
|
Cytuj:
Mówie wam coś w tym jest.:baby: |
W wakacje tydzien bez tibi to jest nic ale w rok szkolny jak najbardziej.
|
kurwa usuwam konto
|
Cytuj:
@up lol! ^_^ |
Cytuj:
|
Miastrz przeczytaj wiadomosc, a wy juz przestancie tutaj pisac bo sie zajebisty off robi
|
lols poczekaj te 7 dni a nie usuwasz konto żal?
ale też mi respekt jak mi kolega wbije |
ehh chciałem usunac bo skille gdzies z 10 bym wbił ale huj bo kolega powiedzial ze mi poexpi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |