![]() |
Migracja
Jak Przejść z Trias do Carli prosze o odpowiedz, dziękuję
|
Wychodzisz wschodnim wejściem i idziesz tak trochę na ukos na północ.Po jakiejś chwili powienieneś dojśćdo takiego wejścia na mostek.Tam jest 1 Dwarf i 1 Dwarf Soldier.Przechodzisz przez ten mostek i dalej na północ.Przechodzisz przez taki jakby...hmmm... kanion i dalej na północ.Powinieneś iść obok takiej góry.Jak się ta góra skończy to skręcaj na zachód i idź prosto przed siebie po jakimś czasie zobaczysz Carlin.
|
Cytuj:
|
migracja
jeśli chcesz przeprowadzić się do Carlin ....to po przyjściu do miasta (Carlin) , idz do templa (świątynia)zejdź na dół ,przejdź przez taki niebieski teleport i już stałeś się mieszkańcem Carlin:)...........tak samo przeprowadzasz się do innych miast...........
|
Cytuj:
|
tylko ja tu nie wiem o jakim wy miescie muwicie wiem gdzie jest carlin ale gdzie jest trajs???:P:P to thais??
a co dotego jak zmieniac obywatelstwo to pod swointyniom som takie niebieskie niewiadomo co czy jak na to wejde np w thais a jestem obywatelem venore to sie zmieni?? czy jak to dokladi zrobic?? |
W kazdym wiekszym miescie znajdziesz teleport (czyt. "niebieskie cos"). Dzieki temu zostaniesz prawnym obywatelem (czyt. po smierci bedziesz sie pojawial wlasnie w tym miescie) danego miasta. Jesli jestes mieszkancem Venore a wejdziesz w teleport w Carlin to jestes juz mieszkancem Carlin. Ehh zamotalem ale chyba zrozumiale ;P ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po prostu dodalem zeby kolega nie byl zaskoczony jak padnie na moscie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |