![]() |
dzieki ze zmienilas/es nie wiem kim tak naprawde jestes. wielkie gratz tez na aurerze gram gz lvlu, huntow, domkow i wielu wielu innych
|
Nice foto's ;)
Szkoda tylko, ze sa linki, ale i tak fotki spox Pozdrówki :) |
Bardzo dobre ss'ki. Chcialbym widziec wiecej takich kolekcji a nie 1 temat i 3 sski. Gratz.
|
yoyoyoyoy!!!! wreszcie ktus z aurey =))))))) ss gz nice haus i jest spoko =) tylko podaj skile plx 8o
|
Skile... Hmm...
Lvl taki jak widać na ss :P Magic Level 16 Dist 80 Shield 54 :) Ale nie to jest najważniejsze xD Najbardziej cieszę się z tego że ta postać odkąd nią gram nie ma ani jednej śmierci. |
Ssy są super zrób więcej plx...
No i fajny loot z dragów gratz ;] |
No qrde aurea rox ;]
Spox ss nice nice tez gram na aurea ;] grtz lvl and skills ;] pozdrófka B)
|
Super SS
Ja tez gram na aurei ale nie zdradze jak sie nazywam :p Mam 18 mlvl i 11 lvl.Wiem ze cienko ale ciagle sie staram :p Ja Cie kiedys widzialem w ab vezuzu :p :D Super ss jeszcze wicej prosimy
|
Wreszcie ktos z aurey to chyba 2 osobka tez tam gram lvl 17 name chyba widac po loginie... Gz lvl, lootka i w ogle wszystkiego. WIECEJ SCREENOW PLZ!
:P |
Dziękuje wszystkim :)
Jak zrobie nowe ss to znów wam dam oglądnąć.. Kiedy zrobię 60 lvl dojdzie sporo ss z questów ( mam nadzieję ) @zooney Ja zapewnie też ciebie widzialem :P Tylko nie pamiętam hehe Z widzenia to ja 1/3 ludzi znam :) |
hyhy gratz sski ja jestem kolejny który gra na aurerze nick mam taki sam jak sie nazywam na forum może znasz? ^^
|
xD
Tez gram na aurei i nawet cie zdeka znam gdyz mam domek kolo ciebie w northport(tak po skosie w lprawo).Moze mnie kojarzysz??;p.Muj nick to Aigo(knight którym teraz gram) i Royo Dixi którym gralem a obecnie zarabiam nim kase ;p
|
Yo
najs ale ten demon qst to nie demon tylko chyba grifin shield co??:> |
spoko
spoko spoko wiencej takich wiencej
|
Cytuj:
Nie napisałem Demon, tylko Demona. BTW http://republika.pl/zdjecia_moje1/UO0284.jpg Narazie tyle resztę dam później.. Niestety pod koniec huntu bloker padł... ( miał kick ) 0 lotu było.. ss z walki dam może jutro jak będe miał czas. @Ariverra'botinhu of hell skile podałem wcześniej..poszukaj na 1 stronie |
:d
nice sski,dawaj wiecej :DD gratz awansow i ...go go banshee quest;]
btw. jakie skille? |
ladnie, ladnie
A ja ta pania znam, ona (chyba tez :p)
A po za tym to ladnie ss, ladna ekpika szla na oF questa, same higl-lvl teraz :D Severon-> 38 lvl knight-> 75/71-> AUREA ROXXXXXXXXXXXXXXX :crusader: |
@up
;) A znam xD Fajna impreza była wtedy hehehe...pozdrow Gruzinka i reszte xD |
A taniec??
co do tej imprezki, mialas ze mna zatanczyc :p
PS: gruzek, ma retired..., duzo dedów Hail bro'wars team Hail AUrea Severon-> 38 lvl knight-> 75/71-> AuReA RoX |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:32. |