![]() |
pacc przez cipsoft
witam, jesli kupie pacca przez cipsoft to on sie automatycznie aktywuje bez mozliwosci mojego wyboru??
tak mi mowil kolega, a jak kupie na allegro od kogos to bede mogl go aktywowac kiedy chce. prosze o odpowiedz.Pozdrawiam Wojciech |
sry, pomyłka xd
|
Cytuj:
wiec pisze tutaj |
Zamawiałem pacca przez cipsoft i Pacc aktywuje się samoczynnie podczas pierwszego zalogowania po dojściu pacca. Więc niech kolega "skuug" nie wprowadza w błąd po usłyszeniu tego co ci kolega powiedział.
@down Ciekawe, ja jak się zalogowałem od razu zaczęło mi pacc liczyć. |
Cytuj:
|
Jeśli kupisz PACCa przez tibia.com sam dla siebie to aktywuje się on samoczynnie po zalogowaniu się do konta.
|
Shiray ma rację.
Jeśli podczas zakupu pacca wybierzemy "I want to order premium time for my own account." Pacc aktywuje się samoczynnie, jednak jeśli wybierzemy opcję "I want to order premium time for an account of another player." Będziemy mogli aktywować samodzielnie. Jest to zabezpieczenie, gdyby osoba otrzymująca pacca jednak go nie chciała, lub, gdybyśmy przesłali go złej osobie (kto inteligentny to takiego niezidentyfikowanego pacca nie aktywuje ;p). |
Aaa no to nie wiedziałem. :) Człowiek tyle czasu gra i wszystkiego jeszcze nie wie jak widać. :)
Vas zwracam honor. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08. |