![]() |
Pomocy
Witam.
Nie wiem Czy w Odpowienim Temacie Pisze ale chcialbym sie dowiedziec czy sa nie Przesuwalne Itemki <nie mozna przesunac kogos np.parcel> Ale Nie moze zniszczyc Tego Runa Desintegrate :< HelP!! |
A możesz jakoś po polsku ? Bo nic z tego zrozumieć nie można .
|
JAk mamy Pracel Przykladowo i jak siedze w waskim przejsciu to nikt nie moze mnie przesunac to pytanie polega na tym czy jakis itemek nie moze zostac zniszczony przez desintegrate rune
|
@up
zamiast sie zastanawiac, zasmiec parcela smieciami |
Ale I tak Jak to zrobie to uzywaja desiintegrate rune to i tak zostanie parcel zniszczony :<
|
to zuc w ciul itemow na to i juz..
|
A nie uważasz, że blokowanie przejścia innym graczom jest trochę nie na miejscu?
Sprobuj przytachać beczkę czy krzesło, może zadziała |
Kolejny debil co chce blokować przejścia?
|
Użyj na parcel rune Fire Field i zaśmieć to.
|
Po Pierwsze chcialem zasiegnosc porady a wy wyjezdzacie ze to jest nie na miejscu moze to dla kogos innego robie lub na NOOB OTS
|
Cytuj:
|
jaki zal z ciebie wiesz?? Mama Ci Lyche Ciagnie Pod Biurkiem i nie wiesz co piszesz
|
Rewelacyjna riposta. Po twoich postach w tym temacie oraz po nicku liczyłem na coś lepszego, zdecydowanie lepszego. A tak rzuciłeś na koniec samymi standardami, szkoda.
|
Bana noobowi!!!
|
@up
debil odpowiedz juz zostala udzielona to po co trolle tutaj piszecie? |
To w takim razie w jakim celu odpisujesz w tym temacie takimi rewelacyjnymi odpowiedziami w stylu "up debil"? Było nic nie pisać a tak niby pouczasz i krytykujesz kogoś a sam lepszy nie jesteś Przykre.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |