![]() |
Jak kupic promocje? (krotki filmik)
Masz pacc? Przekroczyles 20lvl? Chesz byc elite, elder,master lub royal? Nie wiesz jak to zrobic? Ściągnij flimik, który pokazuje jak kupić promocje w Carlin.
Pamiętaj musisz mieć w Bp 20k. Tutaj kliknij! |
Interia >.< transfer 0,5kbps.. nie możesz dawać filmów chodźby na movie.erigol.com? Itak btw. to niezły temat na film... ja chyba zaraz zrobie movie jak wyjść z rooka xD
|
MI sie jakos sciagnelo... Mowi sie Hello Queen a ty 1,5 minuty stales Hello Hi xDDDD ;)
|
Eeeeeeeech... Transfer przekroczony, ale pamiętam, że kiedyś, kiedy chciałem kupić brass legsy, to gościu (sprzedawca brassów) powiedział że jest u królowej w carlin i mam poczekać. siedze 10 minut i n i c. wnerwiłem sie, poszedłem do królowej a tam stoją dwaj PACCe ( coś kolo 14 i 21 poziomów) i nawalają: hi hello good morning, good afternoon, long live the queen. podchodze do niej i mówie HELLO QUEEN. Jak odpowiedziała, to ich zamurowało... Gościu mi brassy sprzedał po nizszej cenie i happy !!! :p 8o :D
P.S. Marshal - niektórzy potrzebują takich filmów, serio. sam widziałem, jak jakiś noobek siedział na targu i "HOW I CAN GO TO MAINLAND" SERIO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |