![]() |
Fajne miejsce (kolo dp) do expienie na Ankh
Zaraz kolo depo znajduje się spox miejsce są tam larvy, scaraby,cobry i inne shity. Przy full respie robisz okolo 5k na 8 minut. Oplaca sie chodzic POLECAM!
Uwaga! Warto miec przy sobie z 3 uhy .... mogą sie przydac. Tutaj kliknij! |
Interia :( :( :(
i wszystko jasne.... |
WTF zaraz zmienie serva
|
Az mnie szlak trafia, filmik fajnie sie zapowiada, wszystko git a tu INTERIA!! Czy wy nieznacie innych "miejscówek" na zamieszczenie filmidła?? Tak samo na innych stronkach duzo ludzi zamieszcze na freewebach i po jakims czasie pojawiaja sie bardzo sensowne posty typu : rehost!!, REHOST PLX!!... No comment...
Re up: O jaka szybka reakcja 8o |
:) fast zmień plz to bendzie ciekawe lubie knightów de best char gratz za poprawne wybranie char :cup:
|
Hmm
hmm film sie zapowiada bardzo ciekawie, szkoda tylko ze nie da sie go sciagnac .... 8o
|
Cytuj:
Do rzeczy, chlopie zapomnij, ze istnieje cos takiego jak interia i naucz sie slow lycos lub movie erigol, a w ostatecznosci republika. TO KLUCZ DO SUKCESU ! INTERIA TO KLUCZ KTORY NIE PASUJE DO DRZWI SUKCESU ! :] |
No to dawaj czyń swoją powinność ZMIEŃ W KOŃCU TEN SERVER X(
PS:Ściągam już hehe może bedzie fajny ale jak widziałem twoje skille na filmiku jak kupujesz promocje to sie przestraszylem katasrtofa na 30 lvl mieć skille 53/47 :( |
Fajną prędkość podczas downloadu mialem : 1150Mb/s. Myslalem ze niebede musial przeinstalowywac Wina... a musze!(zmieniam na Linuxa)
|
Cytuj:
Film sooper :D zwlaszcza ze przed styczniem bede mial PACC'a jak sobie lvl podtreniuje to sobie bede tam expil |
|
zalozycielowi tematu BANA, zaraz mi sie wbija poolakiiiii nuuubyyyyy ...
dzieki, fane expowisko SAM znalazlem :( |
Zamiesc to ktos inny :P mi juz sie okolo 2 min sciaga...i...2% ;] przewidywany czas do konca to ponad 3.30 godz - to chyba nie sciagam :P
Mmm i co do tamtego co jest Up i Up to on ma Rara |
AAGGHHHHHHH
Plik sie sciagnal ale film nie dziala -.- |
Hengar ty noobie >.<
Wiesz kim jestem? :) na bank wiesz :> |
Marshal powiedz mi czemu twój link jest spakowany?! A pisze .REC? Coś mi tu śmierdzi...
|
Argh..
NIe chce się śćiągać :| . Zrób coś z tym. Jak obejże, zedytuję posta. |
Ehhh... taki lvl takie skille ... ja na 9 lvl mam skille 44\43 jak narazie a ty to wogole treniles kiedys?
Co do filmu nawet fajny exp :p |
heh chłopie dziękujemy że sie z tym z nami podzieliłeś :] a zarazem straciłeś cenny exp :( wiesz ile ludzi tam teraz będzie? :o
|
nawet dobre miejsxce dla low lvl`i
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |