![]() |
Mystic blade czy dalej bright sword
witam mam pytanie:
Czy opłaca sie kupić mystic blade na 55 lvl czy dalej latać z bright sworem. Jestem również ciekawe jakie będą mniej więcej hity z mystic blade'a moje skile to 79/79. Z góry dziękuje :] |
Żeby być z normalną siłą potrzebujesz 60lvl'a.
Więc dobij 5 lvli z bright sworda a potem kup mystic blade albo poprostu zrób arene ;) |
to co up
na 55 raczej nie ma sensu |
Jeśli chodzisz na słabe potwory i jakieś wielki hity Ci nie są potrzebne możesz używać mystic blade wcześniej niż 60 lvl ale tak niżej niż 57 to nie radzę
|
Ja używałem M Blade'a od 56 lvl i hity wchodziły lepsze niż z bright'em ;). Możesz kupić Mystica i porównać hity, jak bede gorsze to schowasz do depo i wbijesz level z bright swordem.
|
Dokładnie tak jak mówi kolega up. Mystica i tak musisz kupić, prędzej czy później, ale musisz :> Mimo to sądzę, że hity z mystica będą podobne do hitów z bright sword'a. Aczkolwiek, dziwi mnie to, że na 50 nie kupiłeś sobie relic'a, chyba, że postać z allegro odrazu na 55 była :baby::baby::baby::baby:
Joke 8o8o8o8o8o8o |
ja zawsze lubilem poczekac do pelnej mocy broni , wtedy ladnie bylo widac roznice i wieksze hity :).
radze poczekaj do 60. |
Cytuj:
"Joke 8o8o8o8o8o8o" Wiesz ile na niektórych światach relic sword kosztuje??? |
Cytuj:
Więc jeśli to miał być joke to mnie nie rozbawił |
Cytuj:
@Jose93 Masz jakiś problem? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |