![]() |
Na co na hunta?
Witam! Mam 43lvl RP, skille 72/57 i 11mlvl.Eq: b legi, b arm, crus helm, vampirka i bohy. Moj kolega 54lvl EK ma skille 76/74. Eq: crus helm, golden armor, blue legi, vampirka i bohy. Na co polecacie pójść na hunta, żeby fajnie zarobic ale żeby nie było za dużego waste?? Myślimy o czymś pomiędzy drag a hydra. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
|
Myślę że giant spidery będą dla was dobre.
|
Cytuj:
idzcie na frosty albo dle ;) |
Cytuj:
Zarobić kasę? Fajnie się masz... Jak przeżyją to mają szczęście. |
A co powiecie np. o Hero, Hydry albo BK? Ewentualnie na jakies spoko expowisko mógłby dochodzić 45lvl ED z 45mlvlem.
|
Gsy, quary, hydry z ED.
|
Cytuj:
W sumie to dla was tylko hero i to tez nie wiem czy wam sie zwroci bo hydry - za zsybko sie lecza frosty - za mocno bija taka twoja dola ;p |
a po co na tym lvlu chodzic na hunta? wedlug mnie to za niski poziom zeby sie konkretnie zabawic..
|
@ up
a chocby po to by miec frajde ze wspolnego expienia z kolega , a nie nudnym siedzeniu na tym samym. Wlasnie w tiibi wspolne hunty sa jedna z najlepszych rzeczy ktore tu mozemy robic :). @topic mozecie isc na d lair na dragi troche lota pozbierac, beda szybko padaly , wiec mozecie bic dle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |