![]() |
Pytanie
Hey^^, mam 16 sorcerera PACC. Moje pytanie to jaki mlvl na dany lvl proszę o szybką odpowiedź. Z góry THX 8o
|
Nie ma określonej stawki np. na poziomie 100 masz mieć 100 mlvl. Wbijasz według uznania, ale pamiętaj - im większy tym lepiej będziesz bił z czarów.
Kiedyś obowiązywała mała reguła, że mlvl powinien wynosić 2/3 poziomu. Po kilku aktualizacjach to się zmieniło, teraz ludzie na 100+ poziomie potrafią mieć zaledwie 62mlvl~. Moja rada: rób według uznania :) |
kiedys gralem kinem a teraz gram ed wiec:
na 55lv powinienes miec 55mlv ,nastepnie co 2-3lv mozesz wbijac 1 mlv i to ci wystarczy... jezeli niechcesz tyle trenic mlv mozesz zrobic tak by na 100lv miec przynajmniej 65mlv+ :) jezeli zas nie masz tak wysokich celow to bij lv rowno z mlv i tyle |
proponuje zaglądnąć do poradnika do sorca a nie wypisywać xxxxxx temat z rzędu na ten sam temat B)
|
kolejny noob... jak ci nie pasuje to nie pisz... forum jest od tego aby znaleść odppowiedzi!!!!
|
up@
kto tu jest noob? Tematów było pełno, z resztą, ktoś ma Ci mówić jaki masz mieć mlvl/lvl? Ok. Na 20 lvl musisz mieć 65 mlvl bo inaczej nie da rady normalnie expić... Na 100 lvl musisz mieć 100 mlvl, nie wiem jak to zrobisz, ale musisz taki mieć... topic@ topicem jest chyba to co up ^^ |
Cytuj:
tak ... ale można bez wyzywania od noobów, zaśmiecania forum znaleźć odpowiedź. Wystarczy POSZUKAĆ lub troszke poszperać i już. m lvl możesz mieć na 10 lvlu 100mlvl lub na odwrót... ktoś ci nie będzie mówił jaki masz mieć m lvl. ty grasz tym charem, wybór należy do ciebie Cytuj:
|
no oks... ale już nie raz widziałem jak ludzie wypisują "" SPAM "", "" WIESZ CO TO OPCJA POSZUKAJ ?? ""... zaczyna mnie to irytować ....:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |