![]() |
Problem z 56 ek
Witam jestem nowy na forum,i mam problem z moim 56 ek otóż mam skille 85/90 [ taa wiem ze trochę nie pasują ale,takie mi wystarczą] i tu sie pojawia moje pytanie. Czy mam skillowac dalej i iść na Frosty czy expić dalej na barbarianach. Proszę o pomoc. :(:(
|
wg mnie to masz zajebiste skile jak na ten lvl 8o
ale jak ci nie odpowiadaja to skiluj :) |
Heh thx dużo skillowałem ale też dużo poświęcałem na expienie. :]:]
|
Shielding rośnie dużo wolniej więc wątpię byś miał 85/90 :<
|
Może skillował wcześniej cluba a teraz ma axe albo sword. Idź expić.
|
Może tak, może nie musiałby chyba mieć tego cluba 80 :>
|
gdy ja gralem kina to na 112lv mialem 86 sworda i mi to wystarczalo :)
|
nie expij ciagle na barbarianach bo to w koncu stanie sie zmudne rob jakies wypady z kumplami na cos siliniejszego a skille masz zajebiaszcze wbij 80 lvl jak najszybciej (great potiony :) ) i jazda na demce/grimy wyrmy itp oczywsicie jako bloker :)
P.S na tym lvlu polecam dle hydry |
Ty zrobiles ten temat ze wzgledu na szpan? Przeciez sam wiesz ze masz zajebiste skille.
|
KK thx all chodze z kumplem na frosty i hydry i od czasu do czasu wyrmy ale to z moim teamem [albo gildia]:):)
|
Sry za double ale pojawił się 2 problem otóż mój knight już ma 154 lvl ale niestety nie wiem czym walić mam do wyboru : SCA,Avenger,SoV,OTCH co wybrać?
|
Avenger- sam go używam i jestem z niego zadowolony pzdr
:] |
Cytuj:
|
<for delte>
|
teraz to dojebałeś... ja pierdolę ale kretyn -.- co jak Ci powiemy, że masz walić z avengera, a masz 80 skilla w axe to będziesz od nowa swordy skillowal ? ja pierdole ....
|
154 ek nie wie z czego walić? gratz :D
SCA,Avenger,SoV,OTCH przecież sca to toporki a ave i sov to miecze więc wtf? dobrze sie czujesz? |
wtf? gdzie podałem ze wale z axe? no słucham ?
ze'to@: gdzie podalem ze "walem s aksa"? topic@ mam 70 axe 70 sword i 71 club bo padalem. wojna 5 godzinna to chaos |
Przestań tu szpanować sam wiesz z czego walić..
|
Cytuj:
a co do pytania to rzuć monetą, albo zakręć butelką @up: szpanować? czym? "niezbyt lotnym umysłem?" (żeby nie używać juz innego słowa) |
nie wiem, bo mysle ze oplaca sie walic z otch bo jest moncy i 1 reczny:)
pieoter dzieki ale wole kostke bo odpowiedzi troche wiecej ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |