![]() |
jakich profesji jest najwiecej
Witam mam pytanie albo jak myslicie uwzgledniajac update tibi jakich profesji jest najwiecej paladynow?knightow druidow a moze sorcererow?xD
|
chyba najtów. najtów troszke udupili bo mają mniejsze hity od pallów nawet na takim samym skillu i lvlu. powinni to poprawić X(
|
|
Era boterów = Era knightów ;S
Wiem, że innymi profesjami też się da bocic ale chyba knightem najlepiej... |
wszystkich profesji jest 8 z 8 więc po tyle samo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A no najwięcej jest knightów, którzy mają nieźle, a narzekają, jakie to nie wyrównane i o dziwo ich przybywa :P
|
Na knightów zawsze będzie popyt bo najłatwiej nimi grać i najmniej się nad nimi trzeba napracować.
|
Cytuj:
|
@Jose93
No i zarazem najnudniejszą w kółko bić to samo...bo na czymś innym albo waste albo mały exp. Myślę że to jest główną przyczyną tylu bottów. |
@up
Każdy kto świadomie decyduje się na gre knightem wie co go czeka. Wiec głupio się potem tłumaczyć że botuje bo nudno mi znów expić na dragach.(Nie mówie tu o tobie, ogólnie) |
Cytuj:
A ty tu chrzanisz o botach @ topic knightów jest najwięcej - była ankieta na forum taka |
Sorccer jest najlepszy!
|
Cytuj:
Bota nie używają tylko Ci którzy nie wiedzą co to, albo są zbyt tępi by go używać... Wiec skończ z tą uczciwością bo każdy używa bota a w szczególność kniajci... |
Cytuj:
To że Ty pomyliłeś rozrywkę i grę dla zabawy, z nieuczciwym wbijaniem cyferek na bocie, to już Twój problem. Ale nie upoważnia Cię to do obrażania innych i zarzucania im, że oszukują! |
A co obraziłeś się... ojej przykro mi....
Czytać nie umiesz napisałem gdzieś że gram dla cyferek???? Każdy gra dla zabawy... ale ciężko jest się bawić 8lvl Jesli nie masz aspiracji do chyba nie dobrze, bo kazdy chce byc slawny, to zapewne wynika z niskiej samoocen(tak przeczytalem na wikipedi) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie napisałem też że chce być sławny jak Lord'Paulistinha. Wiec czytaj uważnie... |
Cytuj:
Cytuj:
2. A nie uważasz, że lepiej jest bawić się na 40, czy 50 levelu nie używając bota (i mieć z tego satysfakcję) niż być levelem trzy-setnym i cieszyć się: "jaki ten bot jest fajny, teraz sciagnę mc i bede robil jeszcze dwie postaci jednocześnie! O TAK!"??? Porponuję zamknąć temat, bo straszny offtop się robi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |