![]() |
Twoing Stars:)
Mam takie pytanie czy throwing stars koncza sie podobnie jak spear czy royal spear chodzi mi oto czy lamia sie szybciej ?? z góry dzieki ;]
|
Coś po miedzy wolniej niż speary ale szybciej niż royal speary
|
Twoing? Nie znam takowych.
|
nie wiem co to twoing stary wiem że naj są royalki
|
błąd na wstępie ojoj potrenuj ze słownikiem wyrazów tibijskich ... throwing star ... hmm łamią się stosunkowo szybko szybciej niż speary, ale są lżejsze i mają więcej ataku od zwykłych spearów. royalki rox :o
EDIT: @down a moze to prowokacja ?? lub mu sie pomyliło ( najprawdopodobniej ) |
Przecież tytuł tematu to żart. W wypowiedzi napisał wyraźnie THROWING ...
(Throwing stars) wikipedia: A good option for Paladins that want to use a shield and a light weight throwing weapon. Experiments have shown that on average 10 out of a 100 throwing stars will break, thus the chance of a throwing star breaking is 10%. Dobra wyjście dla Paladynów chcących używać tarczy i lekkiej broni. Eksperymenty pokazały, że średnio 10 na 100 throwing stars łamie się, stąd wniosek, że łamliwość throwing stars wynosi 10%. (Royal spears) wikipedia: It was once believed that they had the same chance of breaking as spears, but recent tests have shown that they have a 2% chance of breaking while normal spears have a 3% chance. Kiedyś wierzono, że mają taką samą łamliwość jak spears, ale ostatnie testy wykazały, że ich łamliwość wynosi 2% podczas gdy łamliwość spears wynosi 3% szans. PS: tłumaczenie nie dosłowne tylko logiczne (dla tych co zaraz zaczną się czepiać, że nie przetłumaczyłem dosłownie). Linki do wikipedii (tak trudno z niej korzystać, lepiej zaśmiecać forum? THROWING STARS ROYAL SPEARS Mam nadzieję, że pomogłem. |
Cytuj:
@up all dzieki ;] nie chce otwierac nowego tematu wiec zapytam sie tutaj co lepiej na d lair brac royalki czy te starsy 27 pall ;] |
Moim zdaniem royalki będą lepsze.
|
Royalki, tych starow szkoda uzywac chyba ze masz nazbierane... bo kupowac to sie bardziej rsy oplaca.
|
Ok wezme royale dzieki all :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |