![]() |
Search4Search
Jest to bardzo ciekawa firma ofrujaca e-mailao wyskosci 10-5-2-1 centow niejest to zadna hala jak niekture cieszy sie popularnoscia :) placa minimum 25$ mozna dostac tez e-mail o wartosci 5$ sa takich w misiac podajze 2 lub 1
http://www.search4search.com/ http://www.digital-mails.com/ lub inna tez swietna dostjesz tu na poczatek 20$ placa od 5 centow do 3 |
...A gdy uzbierasz 90% danej sumy, kasuja ci konto za zlamanie 123456 punktu regulaminu.
|
Cytuj:
@Undmeen: Czy dostałeś kiedyś wypłatę z takiej firmy? |
Takie serwisy zawsze mnie ciekawily. Chodzilo tam o to, ze oni przysylaja maile, a mu je otwieramy. Za kazde otworzenie jest np.5 centow. Chcialem zalozyc konto na takim czyms, ale nie bylem pewny.. a troche sie balem podawac adres, jesli nie wiedzialem czy dostane kase. Wyslalem nawet maila do takiego faceta, ktory w tym zalozyl konto. Powiedzial, ze dostaje pieniadze i jest z tego bardzo zadowolony.
To troche czasochlonne zajecie. Otwieramy maila, w ktorym jest link do pewnej strony. Po otworzeniu tej strony musimy czekac minute (to takie zabezpieczenie, ze przynajmniej chwile na stronie jestesmy) i potem mozemy strone zamknac. I naliczaja nam np.5 centow. Kase na konto przeleja po zebraniu odpowiedniej sumy (np. 20$). Wiec jesli ktos zalozyl w takim czyms konto i dostaje pieniadze i podoba mu sie takie cos, to niech napisze mi na maila ([email protected]) .. jak to jest :P |
Oczywiście zapewne wiecie, że wszystkie te systemy są dla osób od 18 lat? :)
|
Ehhee w ktorym zyciu ?
|
@Gonzo:
Wiem.. ale kto czasem nie sklamie dla kasy ? ;] |
Cytuj:
W tym problem, że jest to jeden z punktów regulaminu, przez który Wasze konto usuwane jest po uzbieraniu ~90% sumy do wypłaty. Ja tylko próbuję Wam powiedzieć, że to nie ma sensu... :P |
Nie dostalem, bo nie zalozylem konta. Ale, jesli ktos naprawde dostaje za to kase.. to dlaczego ludziom nawet tak prostej roboty sie nie chce zrobic za kase ?
@Gonzo: Dlaczego mowisz, ze nie ma sensu ? Jak sie dostaje kase, to sens ma ;P |
A skąd wiesz, że się dostaje kase?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |