![]() |
szkoda tylko ze zostalem przez ciebie okradziony na pacc za gp (350k) ;/
|
Temat założyłeś humm? xd Gz~!
|
Waka Ty nie jedyny ; /
Ojebał też mojego kumpla Cookie Fighter'a Xserdo kiedyś Cię lubiłem,chodziliśmy na hunty i wszystko było okej. Później przestałeś grać,teraz wróciłeś i od razu się zeszmaciłeś,swoich kumpli na pacc okradać itd. Ale nie bój się kiedyś sobie odbijemy te 300k które ukradłeś w Twoich blessach i aolach,nie jestem pewny czy nam się uda ale próbować będziemy :> Teraz dla mnie jesteś już nikim. Gz adv żeby nie było. |
Więcej zdjęć w 1 poście się nie dało?:confused:
|
O Xserdo gratki :*
Ładnie Ci idzie z tego co na ss widze :) oby tak dalej zium Czemu Cookiego ojeba**ś !!!!! :((((( Edit: Down: niech z innymi robi co chce tylko nie z Cookim !!!!!!! |
Gz lvli ;] i all ss
btw. jezeli to prawda ze okradles ich na pacce to gz ;DD prawidlowo stary ;) 600k do przodu ;p |
Zajebisty jestes thiefie : *
|
THJEF ;O;O;O!!1!1!1!!
Fotki nawet fajne xd |
|
@up
Wyjdz i nie wracaj, ja z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze masz 5 lat~ |
temat o złodzieju ;|
FAIL ! |
Nom Gz levelka, ogólnie bogata postać ale skille niebyt dobre jak na ten lev przydały by sie trochę większe.
|
Ooo nópasku widze ze lvl wkoncu wbiles :D Gratki od Bobicza :) :* 8o8o8o8o
HAIL STAL GORZÓW AND FRIENDS:cup::cup: |
Gratki Patryczku : )
|
Takie noobki są niezłomne xdd
Mi spamowali temat chyba 2 tygodnie xD GoŁ GoŁ :p |
2 Questy
Fire Axe: http://img395.imageshack.us/img395/4826/119faxefs9.jpg Necro: http://img267.imageshack.us/img267/8...roquestol2.jpg Pozdro ^.- |
up racja :} polowa typa z chochow to idioci a astrot no life !!! pg on do konca !! spasla pizda :} wdupia hambugsy i napina sie na frostach ;!!!!
|
Up i 2x up
Jestescie zalosni ... poprostu zazdroscicie Xserdowi itp. ze maja tak wielki dorobek ... Znajac zycie to Ty stosiz pod depo i piszesz "plx free" albo cos w tym stylu ... 1 slowem N/C Xserdo gz qestuff :) :*:*:*:*:*:* Pozdrawiam. Bobi Larom HAIL STALECZKA !!!! |
@Xerdothaif
Ciekawe kto to :) @Mandegorion_91 A ty jesteś zwykłym śmieciem z carlin dp ;) Sry, dzieci bił nie będę = / |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |