![]() |
fakei
|
mi tam sie podoba
tylko mam takie jedno male pytanie czego to jest fake? bo probowalem nawet odwracac monitor i za chiny nie moge wymysles |
Ah ta sztuka nowoczesna ... nigdy jej nie zrozumiem... :(
|
MayGyver, czy ty niewidzisz?? To jest ss z z Tibi ale po nowym Updajcie!! Mi sie osobiscie podoba, nowa grafa ogólnie kazdy moze byc Godem Spox bedzie. A tak szczerze poprzedni fak ci niewyszedł, ten raczej tez nie wiec moze zamin zamiscisz nastempego zastanów sie czy warto... :)
|
Zanim cos pokarzesz na forum to wez to obejrzyj ze 5 razy ...
Twoje fake wymiata xDDDD ijo ijo ban jedzie xDD |
Mi się nie podoba, bo:
-wykonanie pozostawia wiele do życzenia(ale mniemam, iż dopiero się uczysz:)) -o so tu chozi??? Ale ogólnie pomysł jest spox. :) :) |
Wielkość "Twojej" postaci jest idealna i dobrze ustawiona, ten GS też jest w rewelacyjnej pozycji, a czcionka poprostu świetna! Jeśli jesteś początkujący to najpierw się naucz robić fake'i a potem je tu zamieszczaj, bo chyba sam przyznasz, że to jest poprostu KIEPSKIE! Ale nic, trening czyni mistrzem! :]
|
Piękne!
Ten osobnik wynalazł nowy kierunek w sztuce, który nazwałbym "Debiloizmem" Polega on na odwracaniu części przedmiotów w fake'u do góry nogami, wklejaniu odwrotnie przedmiotów, brak jakiejkolwiek "symetryki" ustawienia czarów, oraz poprostu polega na robieniu zwykłego CHŁAMU! @Serio To już twój 4 taki temat (jednego nie przeczytałem bo modki wykasowały, a szkoda). Więc chłopcze zajmij się czymś innym na przykład dmuchaniem bombek na choinke -_-' |
Wykonanie troche slabe ale w sumie to moze byc.....
|
Wykonanie baaaaardzo slabe.
btw juz to kiedys chyba probowales wstawic na forum ale temat zostal od razu usuniety bo cos zle zrobiles. (ja se obejrzalem bo skopiowalem adres do przegladarki) |
BEznadziejny fake zajmij się czymś innym niż grafiki bo jesteś benzadziejny
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |