![]() |
Obsik
Witam. Ostatnio zakupiłem [ITEM]Obsidian Knife[/ITEM], i potrzebuję instrukcji obsługi. Tak więc: Załużmy rze chcę zdobyć [ITEM]Minotaur Leather[/ITEM] z [MONSTER]Minotaur[/MONSTER]a. [b][u]Tak, wiem, że:
one lecą Baaaaaaaaaaaaaardzo rzadko. Lecą też z innych rodzajów minotaurów 1. Czy jeśli znajdę już trupa [MONSTER]Minotaur[/MONSTER]a zabitego przez kogoś, to czy będę mógł z tego Ciała zdobyć skórę (oczywiście będzie świeże) ? 2. Czy jeśli Sam zabiję [MONSTER]minotaur[/MONSTER]a, to nie mogę go otwierać, i dopiero po 10 sekundach zrobić tak: 1. Użyć Obsika na świeżym trupie 2. Otworzyć trupa ??? 3. Jeśli w trupie będzie miał się wylootowac [ITEM]Minothaur leather[/ITEM] bez obsika, a ja użyję go i wtedy też jakimś fartem będzie się miał lootnąć [ITEM]minothaur leather[/ITEM], to wylootują się 2 [ITEM]minothaur leather[/ITEM]y ? Proszę o szybką odpowiedź !!! Z góry THX!!! |
Nie wiem czy to głupota, czy prowokacja, ale odpowiem.
1. Tak 2. Jeśli sam zabijesz, to możesz go otworzyć, ale oskórować dopiero po 10sek. 3. Tak |
1. Tak.
2. Przez pierwsze kilka sekund nie da się użyć nożyka. 3. Tak, można zdobyć 2. @up fuck! |
Najpierw pocwicz nad ortografia a pózniej zacznij grac w Tibie
@ Topic 1. Tak 2. Tak 3. Tak |
Thx. TO nie prowokacja, tylko moja ortogwja :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |