![]() |
Warszawski Clubbing
Z racja, iz w jednym temacie rozwinal sie offtop o klubach warszawskich proponuje przeniesc rozmowe tu; )
|
Stodoła \o_o_o_o/ !
|
Harlem.!!!
W stodole jest beznadziejne naglosnienie. Podloga sie trzesie, to fajnie, ale slow za nic nie slychac: P |
Piekarnia ponoć fajna :P
|
kulb punkt
@gelt kim ty jestes do huja?! 'edit ale emo gerl czy wyczes-boj czy moze kupujesz konta na allegro? |
Pieksa teraz wyglada duzo lepiej niz kiedys; D Zabawa tez niezla, duzo imprez bylo (nie wiem czy tak dalej jest) sponsorowanych, tematycznych. Wykreceni ludzie tam czasem przychodza xd
@edit A wlasnie, byl ktos w Hybrydach.? Jak tam.?; > @Tovob Oryginalnym czlowiekiem. |
w remizie strażackyy sa najlepsze clubbingi
|
jak stodoła to również studnia, najlepiej bez dna
|
Co do Stodoły i tego nagłośnienia, to nie wiem kiedy Gelt musiałeś być, może, kiedy jakiś świeżak brał się z Dj-owanie. Ja Stodołe odwiedzam praktycznie co tydzień i powiem, że można swobodnie rozmawiać ; O. Co do Piekarni, faktycznie, ładnie odnowione, ale do klubów typu Fresh jeszcze jej daleko ; P.
|
Nie daje sie kropki przed wykrzyknikiem...
A mozna stworzyc temat o wroclawskim, poznanskim, krakowskim clubbingu? |
Cytuj:
|
moj glos na Fresh! ;)
|
Byłam raz na koncercie w Stodole i jakoś nie wspominam tego klubu zbyt pozytywnie. Koncert sam w sobie był bardzo udany, lecz nagłośnienie było, delikatnie ujmując, beznadziejne. Czasem nawet nie można było usłyszeć muzyki, lecz jakieś dziwne dźwięki... O wokalu wolę już nie wspominać - jeden wielki pisk ; ) .
|
Cytuj:
@Articuno Ojejq, naprawde.?!: O @Tovob Lard Sharer.!!1 @down Przypomniales mi, ze nie napisalem "Harlem" w lokalizacji. |
@Gelt
Myślałeś o zmianie nicka na "Harlem"? Bo wiesz, da się. |
Cytuj:
Ktoś wspomniał o krakowskim clubbingu, byłem w jednym, mianowicie Boro Club. Wspominam to bardzo miło, nie wyczuwało się tego snobizmu rodem z w-wy, lecz pierwszorzędną zabawę ; P. |
Nie ma to jak biba w plenerku : P nic tego nie pobije!! x)
|
Stradomno "Arena" dj hazel
|
Cytuj:
Bylem w wawie w jakims lustrze (chyba lol) i bylo dobrze. i tak imba Poznań ownz0r&pwnz0r wawe xD |
Byłem w Stodole, nie było tak źle. Byłem w Harlemie, było lepiej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |