![]() |
161 EK Owned [Galana]
|
Było was 15 osób, dziwne gdyby nie padł... ^^
|
Kozacki filmik, wielkie gz.
btw - za co padł? |
Cytuj:
|
@up
Nie wiem. @film Troche śmieszny zeby 15 ludzi szło na jakiegos 160ek. |
Tyle osób go nienawidziło to tyle poszło. Padł bo sie naraził za bardzo (Nie war bo on jest neutral).
|
Rotfl, no strasznie się 'naraził' xD
13:01 Czesia Zklanu [112]: u write wrong post on forum 13:07 Czesia Zklanu [112]: "Why is the payment higher than poi when you use less supplies? kinda expensive, I dunno really? maybe " 13:08 Lutore [160]: Seriously? 13:08 Lutore [160]: you got me laughing irl 13:08 Czesia Zklanu [112]: this is my reason 13:08 Lutore [160]: hahahah 13:08 Czesia Zklanu [112]: it is enough for me /Pozdrawiam, Marvel. |
Cytuj:
/h~ |
uhuheuheue wniosek? nie powinien botowac xD Az mnie rozbawilo jak burnersi podchodza do niego w 10 osob a ten dalej malpy leje xDD
|
ladnie ladnie
|
Cytuj:
AHSUHAUHSUHUHA pwn3d |
Poszło tyle osób bo sie bali massloga szwedów? I dobrze że padł kiedyś chciał mnie PA :D
Btw. ma ktoś filmik z wczorajszej akcji?:> |
Cytuj:
Ogarnij się chłopcze, gdyby szwedzi zrobili massloga to burners byloby szczęśliwe ze mogą ich zajebać :) |
@up co ty możesz o tym wiedzieć <lol2> wracaj na swój świat non-pvp, oki? HAHAHA
You fail :DD |
Cytuj:
Składa się tak że wiem co sie dzieje na galanie i mnie nie pouczaj kolego. |
I co z tego że wiesz co sie dzieje? wiesz tyle że szwedzi ostatnio są mało aktywni.. a polacy expią.... wracaj na ten non-pvp i ustaw sobie bota
Aha... Czesia zapodaj filmik z wczorajszej akcji jak możesz..(o ile był jakiś) over and out |
widze ze ladne pa tam na galanie macie ;d
|
Cytuj:
|
GZ ;d
Skad wytrzasnac najnowszego tibicama, bo na stronce nie ma :( |
nawet pewnie do kompa nie zdarzył podejść i gleba bota
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |