![]() |
Kim Grać?
@Edit
Edycja z powodu wyboru knighta lecz jeszczę potrzebuje o nim informacji 10 Knight Skile 37/37 (Jeżeli to sie przyda używam Sword'ów) Oto czego oczekuję: Chcę Expic bez Waste lub z minimalnym Wbijać Szybko Poziomy Doświadczenia Jeżeli już mi powiesz kim grać to proszę powiedz też czy skilić, jakie kupić eq? itd. Posiadam 8cc Do Dyspozycji. Knight jest na świecie n-pvp. Temat jeszcze nie jest do zamknięcia Czytaj posty niżej! |
druida ale z tym waste może być problem - ale exp świetny
pall exp gorszy ale nigdy nie ma waste |
Jak Druid to gdzie wbije szybko poziomy? Wykluczając HARDCORE EXP
(Na Cyc and Cyc Smith schodzi 6 bp mp na lvl ;/) |
@ up
Na cyc zużywasz manasy? Ja bez problemu expie swoim magiem level 16 na cycach bez niczego. @ topic. wybrałbym druta. Co masz kupić? jak masz podstawowe eq na ten level (patrz poradniki) kup bohy |
druid lub palek jak bedziesz mial pacca, bez pacca tylko knight, ew. palek
|
Cytuj:
Ja o jeden raz większy :D Tobie rózga zużywa 3 many, mi 9 czy 12. Full mane (700+) zjadę po 15 cyc ... +Full Food Cytuj:
może by tak jak już proponujesz mi knighta to blz. gdzie nim skilić ;d? Pozdro oraz dziękuje za tyle wypowiedzi :) |
Ja bym mimo wszystko polecał knighta (ale jak powiesz że chcesz używać botów to nie ;p). Dlaczego? Dlatego że najtrudniej sie nim obecnie gra(chyba), sam właśnie robię sobie knighta;]. Co do skilowania to do 55/55 jedziesz na minosach na foldzie/darashii a potem slime w domku wydy lub lb
|
A więc będę grał Knightem
Lecz proszę o jakąś rozpiskę jak długo rośnie dany skill na danym skillu. Najlepiej od 40 do 75 I od razu powiem że nie używam i nigdy nie będę używał bota |
na temat skillowania jest wszystko pięknie opisane w poradnikach...
|
Cytuj:
Tak jest jeden poradnik z takim licznikem ale dostosowany pod 7.6 ... Nadal proszę o jakiś licznik, spis :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |