![]() |
Film z combosem dragona
Niestety na tym filmie dedłem. Ale nie chodzi o to. Zobaczcie jakiego Kombo zapakował mi dragon. P
Oto link: http://movie.erigol.com/dragi2.rec |
LOL
Dawno sie tak nie smialem, dzieki ci koles Ale escze jedna rzecz... Wedlug mnie jestes typowym noobusiem poniewaz : A) twoj nick >.< b) ten koles z toba gildia :Polska Mafia - noob team plz c) Wymiatacie... d) nie wiem jak to mozliwe ze tY padles !!! e) NOOOB mamo... z kim ja rozmawiam Szacunek! :P Pozdro i nara, zmien nick najlepiej Name lock plx narq >.< "czekam na ostrzezenei XD" |
Poprostu sie nie UHneles na czas. Jego max hit w ciebie to chyba 185hp. Nic nadzwyczajnego.
|
ale z was n00by :D
tyle przygotowan film chyba 30 min :P i jakis 30 sec walki :D najlepszy byle tekst "jak co to Cie uhne" - chyba mu sie zapomnialo :D |
hehehe
film fajny, no i combosek porzadny ci dal (sam sie zdziwilem ze az tyle)
No ale nie moge sie powstrzymac od krytyki :D : - za***iste skille(chyba sie z sierpem pokłóciłeś :D) -ja blokowalem raczej bez trudu dragi na 20 levie - mily dragon dal ci jeszcze czas na uhniecie, a ty go zawiodles -no i ile razy trzeba powtarzac JEZELI BIJESZ DRAGONA TO TYLKO NA SKOS strasznie latwo zarobiles tego deda ........... |
Cytuj:
|
Hyhy śmieszny troszkę ten filmik. :p Jak blokujesz draga to stój zawsze po jego boku bo tak to będzie w ciebie kombosy walił. Takie blokowanie stojąc naprzeciw draga zawsze jest niebezpieczne i nieopłacalne bo dużo uh idzie więc pamiętaj, żeby stać po boku draga bo wtedy combos cię nie dosięgnie. ;)
|
breche miałem, najlepsze haslo
-Czekaj wlonzce tibie gg -kk tak sie rodza geniusze? A reszte tak samo jak inni sie zgodze. |
Rar xD.....
|
Jestes noobek i tyle :] Jan osobiscie zblokowalem okolo 10-50 dragow zblokowalem z g hally na 22 lvlu k set crown helmet Titania Jorg Bruce nei gram juz na titani tylko brat gra ta postaciom ja gram na calmerze 10 lvl sorcer 7 magic Sorcer Damiz :tongue: : p A filmik zdeka zwalony z taki eq ja bym na 18 bloknol jestes lol i tyle no coment
|
Cytuj:
Do autora: zmień temat na "Jak nie bić Draga" :D |
Cytuj:
@miodek chciales chyba powiedziec (napisac) na ukos od draga |
Cytuj:
ale co go to obchodzi jak i tak nie uzywal UH :P |
weście mnie nie wkur....... ja po prostu złapałem laga i dobrze wiem o tym że dragona blokuje się na skos. A ja go nie blokowałem tylko chciałem go zabić sam. A filma wrzuciłem żeby se ktoś zobaczył jakie dragon może walnąć kombo! A mój nick bardzo mi się podoba (zawsze wymyślam śmieszne).
|
hahahahahaha :D , Ja niemoge :D . To był chyba dragon, albo rozmawial z kolegą na gg. :D Film na 6!!! ,,Kabaret Uśmiechu"
|
Cytuj:
Nom zgadzam się. :p Trzeba urzywać uh nie tylko dobrze stać po boku draga. ;) PS. A uh się kieruje nie na draga tylko na siebie jak by coś było niezrozumiałego. 8o Pozdro. |
prawie sukces, udalo ci sie zadac dragowi 'obrazenia' ;]
gdybys laskawie uzyl runy UH moze zbilbys go ponizej yellow hp :P mam nadzieje ze grasz na calmerze bo na securze mamy juz za duzo takich i bez ciebie... |
Nie śmiejcie sie z Biednego nubka Combo zła rzecz ale....
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH.... Dawno sie tak nie uśmiałem, jak można stawiać torcha jak Smok cie goni xDD Hlpppppppp xD ja Osobiście bloknołem draga na 15 levelu Knight skille 40/40 mlev 4 ;] (kumpel mnie uhał bo ledwo nadążałem Hardcore plxxx) :D |
Cytuj:
***any noobie :( jak mogles:( mama cie nie kocha:( a tata penetruje dupe:( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |