![]() |
Opcja Ignore.
Mam male pytanko dotyczace tej wlasnie opcji, kiedy kliknie sie prawym przaycikiem myszy na innego gracza. Jak dokladnie to dziala, chcailbym sie dowiedziec. Czy np. jak dam tak na kogos to on nie bedzie wiedzial ze jestem polaczony nawet gdy ma mnie w vip list??
|
Chodzi o to że ty nie widzisz co on pisze do ciebie. Każda wiadomość którą on wyśle do ciebie ty nie będziesz widział. :D
|
Dzieki. Domyslalem sie. Ale myslalem ze tez jest to sposob zeby mnie nie widzial ktos, gdy jestem online. Chyba nie da sie tego uniknac co ;( ??
|
Z tego co wiem to raczej nie.... :o
Ps. Pewnie hunted jestes ze chcesz sie ukrywac :D:P? |
No wlasnie i w tym problem, sciga mnie jeden ciec. I zgadnij za co?... Za to, ze zabilem skeletona, ktory szedl na niego :) I czy to jest normalne?? Ale to juz artykul na zupelnie inny temat.
|
Cytuj:
Jeśli gość sobie nie radzi i poprosi o pomoc to ok, ale w innym przypadku takie coś jest "źle widziane" i jak ktoś jest pamiętliwy, to może uprzykrzać Ci potem życie przez długi czas... |
Cytuj:
Nie moge sie z tym zgodzic ... na rooku jest nawet wskazane :P Wiem bo sam tak robie a jak mi pisza ze jestem hunted za to to zazwyczaj po 2 minutach rozmowy z inna moja postacia daja mi kaske :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |