![]() |
reskill ze sworda na axe
tak jak w temacie posiadam chara 64lvl ze skillami 76/73[tak tak wiem ze slabe] w swordzie, skila na axe mam 10. gdy zakladalem postac nie myslalem nad tym. wiec czy taki reskill by sie oplacal?
|
a babcia nie ma zebow -.-
|
Po co robić next skila nie rozumiem ale..
Jak nie masz co robić a axe ci sie podoba to skiluj.. Fajnie by było jakby wprowadzili np taki bronie z których bijesz mocno jak masz dobrego sworda i axe :) Ciekawiej by było.. Ale to nie ten temat :p Wbij sobie 80/80 i idź expic;p |
Cytuj:
ma czas niech se zmieni co do tego czy sie oplaca to sie nie oplaca ;d jesli wolisz bic z axe to bij ale powtarzam poraz drugi NIE OPLACA SIE zwlaszcza ze skille u kinia ida tak wolno co do twoich skilli to w tibi 8.22 sa norma teraz skille nie maja takiego znaczenia jak kiedys |
Cytuj:
ma czas niech se zmieni co do tego czy sie oplaca to sie nie oplaca ;d jesli wolisz bic z axe to bij ale powtarzam poraz drugi NIE OPLACA SIE zwlaszcza ze skille u kinia ida tak wolno co do twoich skilli to w tibi 8.22 sa norma teraz skille nie maja takiego znaczenia jak kiedys @edit srry xD zapomnialem ze to ty zalozyles temat |
Z sworda na axe sie nie opyla rozumiem cluba na axe (przed tym nowym 1 hand clubem) tak jak ja to zrobiłem ... Miałem 80 cluba ale arcane staff był tak zjeb... zrąbany (2 hand) od hero dostawałem po 200... prawie zawsze a 300 (nie kombo) od bk to była norma... więc zakupiłem SCA i było git aż do tej pory co dodali 1 hand cluba... i mi się po prostu nie opłacało...
|
Wg. mnie czas który poświęciłbyś na trenowanie sworda, poświeć na trenowanie axa, proste nie?;d
Te 2 czy jeden punkt ataku tak na prawde dużo nie zmienia, lecz kilka skili więcej coś da;p |
Nie zmieniaj. Ja mialem najta lvl 86 skille po 91 axa 91 shielda i zawsze żałowałem, że nie mam sworda. Ice rapier i inne bajerki. Zreszta zobacz sobie, po questach jak PoI czy Anni, sword zawsze jest faworyzowany w kazdym nowym quscie dochodzi sword i axe lub club. W PoI avenger i arcane staff a w anni sov i sca. Chociaz teraz w tym nowym quescie jak i Arenie na poziomie warlord dostepne sa bronie dla kazdego z tych 3 skilli. Nie oplaca sie skillowac od nowa, szkoda czasu ;). Pozdrawiam
|
kiedy zrozumiecie, ze 1-2 pkt ataku w ta czy w tamta nie czyni zadnej praktycznej roznicy
|
dobra dzieki wszystkim oprocz marcina_1991 ktory mi pokazal ze mozna byc glupszym niz sie wydaje. zostane jednak przy swordzie
temat do zamkniecia |
Nie opłaca Ci się robić reskilla z żadnego na żadnego skilla...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wbij 70 cluba i będziesz mógł zrobić reskill na axe do tego wymagany jest fishing 65 i fist 80. Powodzenia towarzyszu!
|
Cytuj:
Co to tematu: Zdecydowanie sie reskill bardziej oplaca niz robienie nowego chara i trenowanie od nowa... Tylko po kiego chuja zmieniasz ze sworda na axe? Przez ten czas, az, zrownasz skille z swordem, wbijesz 4-5 lvli ; / |
Bez tytułu
Cytuj:
@topic Według mnie, lepiej by było, jakbyś podskillował tego sworda, a nie go zmarnował i tracił czas na skillowanie axa od nowa ;) |
Nie wiem czemu chcesz teraz zmieniać :P Przecież swordy nie są aż tak złe :D Doskilluj do 80/77 lub coś takiego i exp sobie do 100 8o
|
Skilluj dalej sworda :) Nie opłaca Ci się walić z axa..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40. |