![]() |
Wisnia Palladyn Ciemnosci - Oszust !
Witam, w tym temacie chcę przedstawić wam dobrze znanego wam gracza, Wisnia Palladyn Ciemnosci. Na wstępie pisze, że zarejstrowałem się teraz, bo hasła do wcześniejszego konta zapomniałem. Jeżeli myślisz, że jestem hackerem a raczej crackerem, mylisz się. Z resztą zobaczcie sami, kto by podejrzewał że 203 lvl jest takim oszustem. Kupiłem u niego los, trafiłem na nr "6" lecz on napisał bye, po czym chciałem nagrodę napisał "pojebało" Gracz ten gra na Refugii. Odradzam kupywania od niego lossów!
http://i34.tinypic.com/nbrdyh.jpg |
Ja bym się za żyletkę łapał ;/
|
Proponuje opisac to wydarzenie w gazetach i w kurierze wszystkich województw
;/ ile przegrales 500gp?? kurde.. ja bym przez takiego zlodzieja juz nie gral w tibie !! odinstaluj jom !!!!!!!!!!! |
Co było do wygrania?
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Life is brutal, uważaj na takich frajerów. |
Proponuje dzwonic na 997 : <.
|
ale s niego łoszust mnie ograbił na płytowy pancesz
|
na mózg chyba też ,com ?
|
@Oxidoosis
Jak się gra w takie gierki to tak jest^^ :baby: |
o kurde , wes ic sie powies;/
straciles 100gp no wes;/ dzwon na policje ;/ cemu sie z niego smiejacie:/ psecies to strasne:baby: |
@all up
Gratuluje wszystkim IQ, z wyjątkiem 2 osób. Zachowujecie się jak dzieci, a wasze czytanie ze zrozumieniem przechodzi wszelkie nie porozumienie. Wasze IQ wacha się między 50-60, ale pewnie większość z Was nie wie co to jest. Ja piszę "Tobie","Ci" z dużej litery do Was, ponieważ tego wymaga kultura, chociaż Wy jej nie macie. Tutaj chodzi łebki o to, aby ostrzec to po pierwsze, a po 2 nie chodzi mi że straciłem 500 gp, bo kasy mam od chuja, tylko jak wcześniej napisałem chodzi aby ostrzec i pokazać Wam, że 203 lvl też potrafi oszukać o te 500 gp. Pozdrawiam. @Up Ciekawe czy byś mi powiedział to samo w real życiu, nie przez kabel ;) Wszyscy jesteście mocni, ale przez internet a w real s*******ali byście pierwsi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |