![]() |
The Shattered Isles
Witam!
Pozwólcie że przedstawie swój problem:confused: W moim quest logu jest taki wpis: The Shattered Isles (a 'w nim') A Djinn in Love (completed) A Poem for the Mermaid (completed) Access to Goroma (completed) Access to Laguna Islands (completed) Access to Meriana (completed) Access to Nargor (completed) Access to the Pirate's Tavern (completed) Ray's Mission 1 (completed) Ray's Mission 2 (completed) Ray's Mission 3 (completed) Ray's Mission 4 (completed) The Counterspell (completed) hah troche tego bylo xd ale chodzi mi o to czy ktos wogule ma 'caly' wpic 'The Shattered Isles' oznaczony jako '(completed)' Poniewaz te questy kture są widoczne to raczej wszystkie i powinno być oznaczone jako '(completed)' jeszcze do tego zrobilem tzw. acces to forbidden islands (tj. Raoma, Talahu, Malada) a tego tam niewidze ;< moze tego tam niemabyć bo wszyscy mowia ze nic takiego niemaja. Drugi problem to z Kharos a na niej Ferumbras Citadel-bylem na wyspie lecz bariery wieży przekroczyc niemoge. Moze dlatego ten niekompletny wpis, ale prosilbym o konkretne wytlumaczenie przez kogos doświadczonego jak to jest z tym Kharos (tzn. Jak DOKŁADNIE uzyskać wstęp, czy to jest jednorazowy wstęp itd. proszę o wyczerpującą wypowiedź:) ) Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomoze :):):) |
idziesz na akademie na edron i mowisz ze chcesz wejsc do wiezy, i oni ci daja pozwolenie, i moze wtedy dostajesz ostatni wpis, i complete calosc. ja utknalem dokladie w tym samym miejscu, tylko ze nie doszedlem do wiezy ferumbrasa, tylko zatrzymalem sie na gs island. i sie zastanawiam czy zniknie.
Sprawdz to jak mozesze i mi napisz czy masz cale zadanie complete |
Sprawdze dzisiaj i napisze :)
Bylem w edron i oto wynik mojej rozmowy z Zoltanem: 12:05 ja [59]: hi 12:05 Zoltan: Welcome ja, student of the arcane arts. I teach the fiercest spells available. 12:05 ja [59]: permission 12:05 Zoltan: What permission are you talking about? 12:05 ja [59]: Ferumbras Citadel on Kharos 12:05 Zoltan: I see no reason to discuss this matter with you. Niewiem juz o co z tym chodzi :( Moze przed rozmową trzeba wejsc w ta bariere (odrzuci nas kilka sqm, ja zapomnialem to zrobic ;/), a moze mam poprostu zamaly lvl :p Proszę aby ktos doswiadczony mi to dokladnie opisal :) |
a wyszedles portalem kolo cytadeli? czy cofnales sie na wyspe GS i wrocilem przez tamte portale?
I jednak bardzo mozliwe (prawie pewien jestem) ze to wina tego ze nie wszedles w to pole, ktore powinno cie odrzucic... Jak mozesz wroc sie tam znowu i sprobuj ponownie. :) |
Tak wyszedlem przez teleport w dziurze na Kharos.
Ja także mysle ze trzeba w to pole wejsc i jak tylko skancza sie moje problemy z internetem to tam wroce i wejde ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |