![]() |
Pierwsza rozdzka Sork
Witam
mam problem poniewaz chce dostac pierwsza rozdze i nie wiem co dalej mowic rozmowa wyglada tak -ja : hi -npc : are you (nick(? -ja : yes -ja : wand of wortex -npc : czy chcesz wand of wortex , czy chcesz poznac informaje na temat innych //tu zaczyna sie problem pisze yes , yes i'd like , ok i nic nie wchodzi tylko przechodzi do spisu rozdzek probowalem juz wszystkiego Co mam jej odpowiedziec ? prosze o pomoc pzdr |
eeeeeeee przecież różdżka jest w skrzyni na destiny island to co ty tam z nim gadasz jak już wybrałeś profesję
|
Coś mi się wydaje, że nie wziąłeś rzeczy na IoDzie ;/
|
Pewnie od ostatniego update nie wychodziłeś żadną postacią z Rookgaardu i nie wiesz o tym, że ów wanda dostaje się na Island of Destiny podczas jej opuszczania ;)
Więcej informacji na temat tej wyspy znajdziesz na: http://wiki.hunted.pl/wiki/Island_of_Destiny Pozdrawiam, Badger. |
Może to wina tego, że piszesz Wortex, a nie Votrex? ;)
@edit Fakt, daty nie zauważyłem, trochę się spóźniłem ;d |
Wyjaśnienie jest proste, tak dla Twojej wiadomości mamy Tibie 8.22 pojawiło się coś takiego jak Island of Destiny, gdzie wybierasz sobie profesje i dostajesz nowe eq, tym samym nie możesz dostać ,,darmowej'' różdzki bo nie istnieje ten system. Następnym razem przy przechodzeniu Island of Destiny zejdź do podziemi budynku Twojej profesji w skrzyniach znajdziesz potrzebne rzeczy. Zastanawia mnie jak ty w ogóle przeszedłeś IoD.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |