![]() |
Life fluid(normal) i Magic light wand
Czy teraz life fluid normalny(nie mały) to jest rare? bo zobaczyłem na tibia pl że teraz tylko small poty są a mi zostały 2 flaszki z life dużym i normal flacha z winem, i gdzie dostane na rooku magic light wand bo na tibia pl nie pisze żeby była dostępna razem z knife, te itemy widziałem jak 2 noobki 2 i 8 lvl pokazywały 1 knifa i 2 wand lighty.
I próbował ktoś rozwalić tą pękniętą scianę za którą stoi ghoul pickiem bo nie wiem czy marnować 200g by sprawdzać? |
Teraz każdy ma dużo life fluidów i ich nie zużywa.
MLW oraz Knife wypadają z bossa mino na rooku, apprentice shenga* *-Dobrze napisałem? |
1. Lifefluidy to jeszcze nie taki rare.
2. Magic Light Wand i Knife można wyloocić z Apprentice Sheng'a, który respi się nieregularnie w Mino Hell. 3. Tak, wiele osób próbowało bez skutku. Do ghoula nie da się dostać gdyż specjalnie został odgrodzony przez CipSoft gdyż był za silnym potworem i wielu ludzi padało na Katana quest. @Down Odpowiedź została udzielona. Po co dalej piszesz? |
Cytuj:
... Cytuj:
2 i 8 lvl? To są postacie rookstayerów, tzw. depochary do przetrzymywania kosztowności na Rookgaardzie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tarantule dali po to jak napisał pan up
Żebyśmy wiedzieli skąd się one biorą. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |