![]() |
Tcam Problem
Nagralem filmik z pkeja, wszystko pieknie ladnie,
a jak chcialem go se ogladnac, to po "wpisaniu" passow przez program wyskakuje bug;[ Mial ktos juz taki problem? Jesli tak to prosze o pomoc, bo filmik cenny;) @down Tcam samo "wpisuje" passy. Chodzi mi o to, ze film sie normalnie otwiera ale jak ma juz sie odtwarzac wywala tibie i robi sie bug.. |
Ale po co wpisywać passy?Ja po prostu naciskam enter ;D
|
spróbuj zmienić silnik graficzny albo poczekaj do niedzieli bo ma wyjść nowa wersja. Jak na razie na SVN spory ruch, dużo zmian się szykuje.
|
amek, może ty nie dorosłeś do obsługi w ogóle komputera?
@down ty człowieku do mnie szczekasz a sam nadużywasz eneterka ;[ I co z tego że się przechwalam, skoro Ty zawsze zadajesz durne pytania?;[ |
Cytuj:
Bo z tego co zauwazylem, to ciagle sie przechwalasz, a gowno robisz. Nabijasz posty zgrywajac kozaka, a sam ledwo umiesz wlaczyc gg. @sesef no poczekalbym do niedzieli, ale jak wyjdzie nowa wersja to nie wiadomo czy bedzie czytala pliki z tej starej... |
Cytuj:
|
No, dzieki za help;)
|
AHAHAHHA ! ETORIC POWROCILEM W NOWEJ WERSJIIII !! ;D
@Topic Eyy, nie wiem ;/ ale musialem sie wypowiedziec (Etoric!!! muj pan xd) Wieszok nie banuj mnie plis :/ |
Cytuj:
|
wez mnie nie denerwuj ! wieszok noob i w ogole ;d
na tibia.org.pl mam juz 4 lata !!!! bez ostrzezenia !! bo nigdy tam nic nie pisalem ;/ lof ju> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |