![]() |
co sie dzieje z tibia.pl?!
co sie stało z tibia.pl dawniej nowe newsy były dodawane codziennie a teraz jak jeden na tydzień bedzie to juz jest dobrze... mam nadzieje ze tibia.pl wróci do swojej dawnej swietnosci
|
? od kiedy nowe newsy pojawiały się codziennie ? Zresztą liczba newsów nie jest uzależniona od naszego serwisu tylko od CipSoftu i tibia.com. Mam nadzieję, że to zrozumiesz. A tibia.pl ma się dobrze i przeżywa drugą młodość.
@ down i tu się mylisz :X. |
Poza tym to nie jest tak jak sobie myślisz, że support sobie napisze newsa i już jest na stronie, po przetłumaczeniu na specjalnym podforum news czeka aż jakiś modek łaskawie go przeniesie do newsów.
@up Ja słyszałem taką wersję ; < |
Cytuj:
|
Ano przeżywa; )
|
Właściwie to autor ma trochę rację- kiedyś newsy na pewno pojawiały się częściej- nawet kiedy w Tibii nie było nic nowego, to był organizowany jakiś konkurs na forum, a wraz z konkursem pojawiał się nius informujący o nim. A teraz jakoś tak nic się nie dzieje.. x\
@bludwin Co do Twojego podpisu- Lechiście już skończył się ban. : d |
Po prostu w świecie Tibii nic się nie dzieje. Nie wiem czy zauważyliście, ale CipSoft to też ludzie i przynajmniej raz w roku też chcą sobie odpocząć, to jest tzw urlop. Domyślam się, że podobnie jak inne korporacje tego typu właśnie pod koniec wakacji zaplanowali sobie "free-time".
|
Sezon ogórkowy, ot co.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale skoro w tibii nic sie nie dzieje to z kąd tibianews bieze newsy!@! 0,0 tylko ich newsy są niczym w porównaniu z dawnymi newsami tibia.pl nawet screeny z advancow sa fajne aby bylo cos do poczytania od czasu do czasu ... w tibie nie gram juz ponad rok ale tutaj wchodze poczytac czy cos sie wydazylo zobaczyc jakie sa teraz lvle w tibii czy jakies ciekawostki np jak zdobyc jedne z najlepszych broni armorow czy nowe bossy i tibia.pl moze z latwoscia wyprzedzic tibianews bo współpracuje z hunted.pl! moze poszukacie jakichs screenow czy plotek z gry ^^
|
Cytuj:
Btw, słyszałeś o czymś takim jak kropka lub przecinek? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tibia.pl to tzw. miszmasz, czyli są newsy, są konkursy, są informację na temat świata Tibii (ale wolę wiki.hunted), jest forum (boże...) i bajery typu DROM (WtF?). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |