Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   co sie dzieje z tibia.pl?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191160)

Xiaowi15 30-08-2008 10:48

co sie dzieje z tibia.pl?!

co sie stało z tibia.pl dawniej nowe newsy były dodawane codziennie a teraz jak jeden na tydzień bedzie to juz jest dobrze... mam nadzieje ze tibia.pl wróci do swojej dawnej swietnosci

neopostman 30-08-2008 10:53

? od kiedy nowe newsy pojawiały się codziennie ? Zresztą liczba newsów nie jest uzależniona od naszego serwisu tylko od CipSoftu i tibia.com. Mam nadzieję, że to zrozumiesz. A tibia.pl ma się dobrze i przeżywa drugą młodość.

@ down
i tu się mylisz :X.

Vasudanin 30-08-2008 10:56

Poza tym to nie jest tak jak sobie myślisz, że support sobie napisze newsa i już jest na stronie, po przetłumaczeniu na specjalnym podforum news czeka aż jakiś modek łaskawie go przeniesie do newsów.
@up
Ja słyszałem taką wersję ; <

Erhion 30-08-2008 11:47

Cytuj:

A tibia.pl ma się dobrze i przeżywa drugą młodość.
No nie wiem. xD

Gelt 30-08-2008 11:51

Ano przeżywa; )

ErAgOg 30-08-2008 13:22

Właściwie to autor ma trochę rację- kiedyś newsy na pewno pojawiały się częściej- nawet kiedy w Tibii nie było nic nowego, to był organizowany jakiś konkurs na forum, a wraz z konkursem pojawiał się nius informujący o nim. A teraz jakoś tak nic się nie dzieje.. x\

@bludwin
Co do Twojego podpisu- Lechiście już skończył się ban. : d

Rybzor 30-08-2008 16:14

Po prostu w świecie Tibii nic się nie dzieje. Nie wiem czy zauważyliście, ale CipSoft to też ludzie i przynajmniej raz w roku też chcą sobie odpocząć, to jest tzw urlop. Domyślam się, że podobnie jak inne korporacje tego typu właśnie pod koniec wakacji zaplanowali sobie "free-time".

Yoh Asakura 30-08-2008 16:22

Sezon ogórkowy, ot co.

Erhion 31-08-2008 16:31

Cytuj:

Ano przeżywa; )
Nie zauważyłem. :)

Cytuj:

@bludwin
Co do Twojego podpisu- Lechiście już skończył się ban. : d
Ano. :P

sphinx123 31-08-2008 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2251958)
Po prostu w świecie Tibii nic się nie dzieje. Nie wiem czy zauważyliście, ale CipSoft to też ludzie i przynajmniej raz w roku też chcą sobie odpocząć, to jest tzw urlop. Domyślam się, że podobnie jak inne korporacje tego typu właśnie pod koniec wakacji zaplanowali sobie "free-time".

Oni mają non-stop urlop xD

Xiaowi15 31-08-2008 18:06

ale skoro w tibii nic sie nie dzieje to z kąd tibianews bieze newsy!@! 0,0 tylko ich newsy są niczym w porównaniu z dawnymi newsami tibia.pl nawet screeny z advancow sa fajne aby bylo cos do poczytania od czasu do czasu ... w tibie nie gram juz ponad rok ale tutaj wchodze poczytac czy cos sie wydazylo zobaczyc jakie sa teraz lvle w tibii czy jakies ciekawostki np jak zdobyc jedne z najlepszych broni armorow czy nowe bossy i tibia.pl moze z latwoscia wyprzedzic tibianews bo współpracuje z hunted.pl! moze poszukacie jakichs screenow czy plotek z gry ^^

Rybzor 01-09-2008 02:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xiaowi15 (Post 2253577)
ale skoro w tibii nic sie nie dzieje to z kąd tibianews bieze newsy!@! 0,0 tylko ich newsy są niczym w porównaniu z dawnymi newsami tibia.pl nawet screeny z advancow sa fajne aby bylo cos do poczytania od czasu do czasu ... w tibie nie gram juz ponad rok ale tutaj wchodze poczytac czy cos sie wydazylo zobaczyc jakie sa teraz lvle w tibii czy jakies ciekawostki np jak zdobyc jedne z najlepszych broni armorow czy nowe bossy i tibia.pl moze z latwoscia wyprzedzic tibianews bo współpracuje z hunted.pl! moze poszukacie jakichs screenow czy plotek z gry ^^

Tibia.pl to nie tibianews? o.0

Btw, słyszałeś o czymś takim jak kropka lub przecinek?

neopostman 01-09-2008 07:29

Cytuj:

tibia.pl to strona o innej tematyce. Zaczynasz już powoli pieprzyć głupoty bez podstawowej wiedzy na temat ; |.

Wylansowany 01-09-2008 14:02

Cytuj:

ale skoro w tibii nic sie nie dzieje to z kąd tibianews bieze newsy

Bo to Tibianews? Strona poświęcona newsów (nefsom)?
Tibia.pl to tzw. miszmasz, czyli są newsy, są konkursy, są informację na temat świata Tibii (ale wolę wiki.hunted), jest forum (boże...) i bajery typu DROM (WtF?).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32.