![]() |
Moja praca na ścianie.
--------------------------
|
Oo ślicznie ; ) Możesz do mnie wpaść i coś namalować : )
5/5 ;D |
Dhshsbsbsbsbs
|
Świetne : P. Czym to pomalowałeś?
|
Rewelacja. Pozazdrościć talentu.
|
Plakatówkami. ;D
|
ee tam, też tak moge. W odrysowywaniu jestem dość dobry:cup:,
ale na ścianie nigdy nie malowałem:p:D. Gz!!!!!!!!!! Bardzo ładnie ci to wyszło, rodzice pewnie dumni, co? Tak, tak pomaluj szafe koniecznie, i przyślij zdjęcie:cup: |
dfsdsdfsdfsdf
|
Nie ma się czym podniecać i czego odświeżać. Zwykły malunek na ścianie i to na dodatek "odryska" z prostym wzorem. Nic skomplikowanego - tyle tylko, że w miarę ładnie wygląda, ale i tak różni się od oryginału. Zamiast zakładać nowy temat, który z początku na dodatek był w złym dziale, powinieneś iść do przyklejonego tematu i tam się chwalić. Chyba, że masz zamiar aktualizować temat wrzucając nowe prace. Jeśli nie, to po raz kolejny jest to bezsensowne zaśmiecanie forum przez napalonego człowieczka, który pierwszy raz w życiu coś zrobił i koniecznie chce się tym pochwalić...
|
Dhsjsbsbsbdkdbdbsbd
|
Tyle, ze Radix ma racje. Po co odswiezasz temat z jedna praca? Juz bylo jedno wielkie łał, ze fajne i w ogole (bo jest fajne) i ci co mieli sie wypowiedziec to sie wypowiedzieli. Jezeli zrobisz cos nowego to git, odswiezaj i chwal sie. Nie masz co sie obrazac. Jak zauwazyles Radix w swoim temacie dal sporo rysunkow, odswiezal temat nowymi pracami i dalej cos robi. Bierz z niego przyklad i nie unos sie duma.
|
Mi się podoba.
|
Cytuj:
|
Bardzo ładnie 100/100 xD, gratuluje talentu i wytrwałości. Sczególnie ładnie wyglądają te ptaki na tle zachodzącego słońca.
|
Dhdbdbdbdmdodhsbdjfjdb
|
Nie uważasz, że to było zbyt okrutne? Radix się po tym może nie pozbierać. Taka kara za krytykę jednej, dennej pracy...
Tylko mnie tu nie obrażaj, bo porozmawiamy o mojej zemście, o! |
Bardzo Dobry malunek powiem ci że masz talent (zgłoś się do tego programu idzie na antenie telewizji już 13 września)
9/10 za to że przerysowany zrób coś swojego |
Mi sie podoba Twoje dzielo ;) Co z tego ze odryska, niektorzy nawet odrysowac nie umieja ale coz ;p
Bravo B) Szkoda, ze mi nie pozwalaja na scianach malowac bo bym tez sobie cos namalowala xDD jeszcze raz bravo i powodzenia w dalszych dzielach ;) ;) |
Świetne chyba też sobie zrobię jakiś malunek w pokoju. Wydrukuję szablon i sprayem psiknę i gites :P
|
Może sie myle, ale zdaje mi si, że ot nie jest namalowane na scianie. Przyjżyjcie.. lewy dolny róg obrazka w powiększeniu. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |