![]() |
hack i.. no idea
tj. miałem hacka tydzień temu i nie piszę tego posta a żeby się pożali tylko aby się zapyta co mam zrobi w takiej sytuacji mam 66 knighta ofcz. no eq 3k przy sobie i czy jest jakaś możliwość wyjścia z tego bagna xD ? aha i jeszcze bym zapomniał skille 80/65 :( pvp serv..... byłbym zobowiązany za pomoc... aha jest jeszcze jeden aspekt .... mam 90 zł albo moge kupić pacc albo (nielegalne) kasę na allegro.. to jest też trudny wybór bo co mi przyjdzie z pacca jak nie będę miał czym na pacc area expic ...
pozdrawiam :) |
kup bp healtów serpent sworda i bij 20lvle moze którys ci rzuci guardian szilda
|
Kup plate seta , dwarven shield i bron do 20 lvla. I idziesz zarabiać kase expiąc na słabych potworach. Za zarobione pieniądze kupujesz coraz lepsze eq. Jak już w miare odrobisz straty to możesz kupić pacca.
|
Nie jesteś pierwszy który miał hakca ;/ ka niecały tydzien temu stracilem .. dużo ... jak masz kumpli to pogadaj ja swoim dziękuje , dostałem zastępcze eq jakąś b robke dragonke i jazda ;] Ja bym narazie nic nie kupował ... knightem to szybko odrobisz straty jak juz bedziesz mial jakiegos k seta to wtedy paccus ;] współczuje 3maj sie ;d
|
Kupujesz pacca za 64zł.
Plate set,100 b mushroom, serpent sword, d shield i expisz na dworcach. 5k kasy na godzinę. |
dziękuje wszystkim ... na pewno się przyda wasza pomoc :)
|
nie masz pomysłu na postać? Kup go !
a tak na serio to grunt to się nie poddawaj, tak jak wyzej p-set, bron do 20lvl i bic slabe potworki |
@up
Sam jesteś blackd... @topic Możesz kupić pacca i iść na te dworce, jak ktoś już wyżej powiedział, podobno na bocie się tam wyciąga 5k czystej kasy/h, ale na takich słabych potworkach to chyba nie ma znaczenia, na bocie, czy ręcznie, pobij tak ze 2h (bo chyba nie wytrzymasz dłużej) - będziesz miał 10k + śmieci (a, i jeszcze fooda kup wcześniej) i możesz powoli zaczynać expić na różnych scarabach, małpach, itp. @offtop Coś słaby shielding. :P |
Sciągnij sobie keyloggera, wpuśc komuś na kompa, schakuj jakiś 80 lvl(max tydzień) i zaczynasz dalej grac z full eq i z bankiem pełnym kasy xD
|
lol wy serio mówicie o dworcach przecież z nich leci max 20 gp...
|
a jest ich od ch...a. i do tego tribal maski + bast skirty ! posiedz 2h to zobaczysz .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po drugie KUP PACC. Po trzecie masz dziwnie nierowne skille (troche jak palek :p) Po czwarte: Kup plate seta(1k), (shield i helmet to nawet z dwarfow), bron jakas do 1k i BP manasow. Potem idz na niby tomb kolo Thais (pod cycami) i klep ghule (80 skilla wiec nawet z bronia z 30 ataku bedziesz na strzala sciagal na full atak [czasem :p]) Tam zeby zarobic z 20k (a da sie na nizszym lvl wyciagnac 3k+ kasy w godzine na 40 knightcie wiec wyciagniesz tyle na bank). Na 70 lvl beda questy (np warlock i fire axe, wiec juz bedziesz mial jakies iteamy) Potem dasz sobie rade. Elo o/ |
kup pacca i idz na pacc questy. Fire axe, medusa shield (necro quest) banshee quest (z ekipa ofc). I kilka innych dla pacc. i masz calkiem spory zastrzyk gotowki
|
Cytuj:
przypusmy ze zabijasz 80 dwrocow na gozine (nie żadne osiągnieńcie) 80 x 10 = 8k co chwile leci 7.. 10... 20 gp i 5k na h to nie problem 66 najtem z jego skillami |
Cytuj:
@Topic Tak jak mówili wcześniej, Premium i wypad na dworce to chyba najlepsze wyjście. Niby takie małe, niepozorne ale kasy można trochę wbić, o expie zapomnij ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |