![]() |
Zbliża się szkoła co Wy na to?
Witam!
Tak jak w temacie... Jak tam z waszymi przygotowaniami do szkoły? ja np. nic jeszcze nie kupiłem, jak zwykle kupie sobie książki w połowie września... |
No co mam zrobić, pouczę się z historii na początek, przywitam się z moim zoo i się pociągnie.
|
Heh trzeba w koncu odpocząc od wakacji ;]
|
Ja tam nie mogę się doczekać papierosa w kiblu na długiej przerwie i jakichś śmiechowych akcji ;)
Mam kilka zeszytów, większość książek zostaje mi z poprzedniej klasy.. reszte dokupie se w trakcie o ile będą mi potrzebne bo do niektórych przedmiotów takich jak matma, religia czy jakieś tam inne to ja książek nie nosze ;p |
Nic my na to. Nie denerwowac sie, byc konsekwentnym i cieszyc sie zyciem ;).
|
who cares?
|
Początek się przeżyje, potem będzie gorzej, ale bądźmy dobrej myśli. ;) Tak czy siak najgorsze są zajęcia dodatkowe...
|
Może jakieś 80% osób zdziwię, ale szkoła to chyba najlepsze czasy, których się nigdy nie zapomni. ; )
W końcu każdy kiedyś (może i z biegiem czasu) przyzna mi rację. ;p @topic Ja tam się cieszę, te wakacje były dość długie imho i nawet sobie odpocząłem od szkoły ;P |
Ja pieprzę, nie chce mi się znowu wstawać o 6:30, zapierniczać do tej szkoły, uczyć się... grrrr
Na samym początku będzie sprawdzian z historii, a mi się nie chce do niego uczyć. Ponadto nie mam jeszcze ani jednego zeszytu, czy książki, miodzio ;d |
szkola 1 wrzesnia? No co wy ;) Toz to niemal srodek wakacji jeszcze ;)
|
A ja się wyprowadzam do Islandii xD, będę chodził do islandzkiej szkoły o0
Nie mam nic nawet długopisu ani zeszytu. Nie wiem jak to będzie. 2 września wylot :) |
A tam, ja lubie swoja szkole xd
|
A ja na to jak na lato... jeszcze miesiąc...
|
Re:Zbliża się szkoła co Wy na to?
Na czas pójścia do szkoły można postać stawić na bocie... Ale pamiętajcie, że to jest zabronione!!;(
|
W ramach przygotowań szkolnych w poniedziałek pośpię sobie do 13 a co :)
|
A ja się ciesze :D serio
<Czeka na bluzgi> |
w ramach przygotowań nic nie zrobilem xd książki kupię jak dostanę spis za 2 dni :p
|
w ramach przygotowan założyłem nowy pasek do skutera ( zeby szybciej do szkoły dojezdzac :D:D )
|
Nic, znowu to samo jeszcze ino 2 lata:P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |