![]() |
Beholder
Tak wiem, ze jest taki temat ale od 2 dni mi nikt nie odpowiada więc:
13 lvl 1 Mlvl -Platinum Amulet -Devil Helmet -Spike Sword zaklęty od ognia (Dokładnie 850 chargest left) -Plate Armor -Guardian Shield -Plate Legs Skille: 40/38 (Dalej Skilluje...) Dam rade ubić Beholdera ? Jesli tak to ile potionów brać ? |
Tak, dasz radę. Weź z 5 małych health potionków i tak pewnie ich wszystkich nie zużyjesz. Zawsze lepiej się zabezpieczyć : ).
|
Thx 4 all Very macz.
@EDIT> pierwszy beholder pokonany |
Beho to czysta loteria jak wiekszosc potworkow.
Jesli sie 'zawiesi' to walnie Ci z lapy i to koniec , w nastepnym respie przywali Ci z energii i ze śmierci.. Powodzenia na expie ^^ |
widze kolega ciezkie hunty uskutecznia
|
powiem ci ze zabijesz go bez waste jak dobze sie ustawisz do niego(zapedz go w róg)i wes sobie z 3-5 potkow dla ubezpieczenia zebys nie zwalal na mnie:D
|
Ja na 15lvl ze skillami 54/54 zabiłem Beholdera bez żadnych potionków :) Dasz radę, ale na wszelki wypadek weź 5hp :P
|
Hehe napewno uda Ci się zabić jednego ale jak już się zapędzisz w miejsce gdzie respią się dwa to może byc dosyć ciężko.
|
Spox. Teraz mam 16 lvl ( :) ) Choć Skille 42/40 ( ;( ) i chodze sobie na pojedyńcze respiki, i tak na jednego beholdera schodzą mi 2-1 potion, czasami nawet wogóle nie musze ich używać ;) Jednak częściej się zdarza, że wystarczą 2 Exury 1 pot i gotowe. Chyba zacznę nosić mana potion, żeby mi Exur nie zabrakło i Mlvl poćwiczyć ;)
|
Lepiej zawsze noś pare potionów przy sobe , zawsze przydadza sie na czarną chwile , mi juz duzo razy tylek uratowaly ^^
|
3-tygodniowym archeologom dziękujemy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |