![]() |
jak uciec przed pk
witam mam problem mianowicie mam hunta od 3 postaci 35 ed,33 ms,32ms
mam 40 lvl nie dam im rady a ja chce grac w ta gre i expic wiec co zrobic by przezyc co kupic itp. |
kupić sobie ochrone od jakiegos wysokiego lvla i on ich poroz*******a
lub: time ringi, mnostwo potionow, destroy fieldy, desintegrate , boh, elven amulety, might ringi jesli bedziesz mial szczescie to moze ci sie uda |
nie masz zadnych kolegow? smutne :(
|
Cytuj:
Widze po twoich danych ze jestes knightem. No cuz do tego 50 lvl trzeba dobic po SHP. A skoro masz u nich hunta i nie masz zadnych dobrych kumpli na wyzszych levelach co by ich poustawiali to zostaje biegac w plate secie + boh + time ring (w pogotowiu) + kilka (2-3 Stone skinny albo elevan ammy) i probuj logowac tak jak ich nie ma albo na expie exivuj ich. Polecam pewna kopalnie dwarfów jak sie idzie do depo. Jest w sumie blisko do PZ wiec powinnienłes dac rade uciec. Wiadomo ze moga wpasc z FE no ale teraz juz nie sa zbytnim zagrozeniem bez tych SD aczkolwiek maja spore szanse, wiec 5bp potow to standart w tym przypadku. No ale co na dluzsza mete? Albo jakis pro (ale nie kupuj od pierwszego lepszego) albo sie spłacić, no cuż (albo opcja bardziej realna i na dłuższą mete) zrób nową postać :p |
opisz te sytuacje- dlaczego masz hunta z jakiego powodu nie mozesz expic
co do tematu time ring (bez bohow) destroy fieldy, znajomosc mapy, 8bp potionow (zeby 50 dobic i w tedy Shp) elven amulet i leczenie sie jak umiesz (nie napierda.aj w hotkeya byle kiedy, policz im kombo i cooldowny) |
najlepiej uciekaj uzywajac klawiatury to dziala (sprawdzone)
|
Musisz kupić 3 magiczne kawałki super pro evul mięsa (Super magic Ham) u Froda w Thais (tylko on sprzedaje!) które dają Ci 1 hp na 2 minuty są extra sprawdzają się naprawdę!.
A tak na serio? Kup Pro,Noś ze sobą dużo potów oraz jak jesteś knight to jakie skille? and czy masz kumpli? Ja Ci osobiście coś powiem Mam 101 EK chodze zawsze z RS oraz mam skille 91/93 , b.rzadko padam.. Dlaczego? Dobre Pro Zawsze mam przy sobie około 20 bp ghp mam kumpli na 150 lvl+ |
co do up*na arcanii kumple 150 by nie zdazyli pomoc gdybys wpadl w trapa ziew,sa tzw. sytuacje bez wyjscia kiedy sobie nie poradzisz.
W kazdej innej najwaszniejsze jest bys myslal,to podstawa.Musisz racjonalnie ocenic czy tak poprostu bija,czy maja plan,czy cie nie proboja zagnac do wiekszej sieczki.Znajomosc terenu jest bardzo przydatna,takze odziwo mapclick,tak biegnac na mapclicku biegniesz szybciej niz strzalkami,ale do tego musisz pierw zostawic za soba poscig zeby cie ukosami nie bloczyli.Postacie ktore cie hunca nie sa w stanie cie sciagnac na combo,narazie health potiony stykna,bo potiona uzywasz 2x w przeciagu jednej tury runowej.Anyway jesli w przyszlosci nie bedziesz mial wplywowych znajomowych to mozesz opuscic server bo bedziesz scierka serva. |
Cytuj:
|
Ja mam sposób na takich noob pk ja sam wpadam walne 2x Exori gran i albo lezą albo uciekają, kup pro najlepiej u Knighta, on wpada wali ze melee+exori gran to taki drutek ma małe szanse na przeżycie.
Ja na Valorii tym 101 EK padam zawsze od high lvl, lowek mnie nie zabije (na 93 zabiło 4 ms'y) a więc powiem Ci jeszcze raz nie kupuj gównianego pro tylko od takiego 100 EK+. |
Cytuj:
Najlepej Pro u MS/ED - co ci da exori gran + male jak sorc ich z SD moze pikowac? :p ema o/ |
W lewo.
znaki |
@bloodwin
człowieku wez przestan spamowac bo to nawet smieszne nie jest |
Tak jak panowie up mowili, kup pro jakiegos 100+ albo troszke mniejszego, nos duzo potow i bardzo dobrze zapoznaj sie z miejscami na ktorych expisz, tak abys znal je lepiej niz pkerzy. Wtedy latwo to wykorzystasz aby nie dac sie złapac. A poradnik jak uciekac itp itd. jest w podpietych poradnikach. Poszukaj , a przyda Ci się:P
|
Cytuj:
Po pierwsze primo nie exp w kopalniach po drugie primo exp tylko jak nie ma jednego/dwoch online, a jak tylko logna wszyscy to wyjdz z expa i wyloguj |
Rozsmieszyl mnie ten temat... XD
To jest tzw PK Team, od huncenia sa h-lvle które rządza serverem lub ich koledzy (ich można sie bać tylko i wyłącznie)... A nie 3 magi mniejsze levele niz ty, które wala każdego, Pewnie nawet cie nie huncą, tylko napisali hunted bo mysla żę im zapłacisz a tak rly maja cie w dupie... Jednak jezeli widzisz ich w vip to exivuj i jak sie zblizaja to poprostu log. Kupowanie protka jest debilne... To jest pk team co mu protek pomoże? Wątpie zeby 100~ lvl lecial po 30 lvle, też wy myslicie... Po za tym dużo osób chce za protka duzo kasy a gówno pomagaja ;P, najlepiej to sie zaprzyjaznij z kimś. Tylko bron boże nie liz dupy ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |