![]() |
Eq dla knighta Który wznowił gre po roku nieobecnosci.
Zaczynam od zera bo przestałem grac w związku z hackiem. W ciągu tygodnia udało mi sie skombinować 40 k od starych kumpli .
Mam dylemat jakie eq za 40 k najlepiej kupic .Narazie laże z Dwarven axe i itemami które dostalem od kolegów. Co kupić ? mam 14 lvl skille 56/56 (hacker mnie zdedal) Gram na Celeście .Prosiłbym tez o napisanie zmian jakie zaszły w tibi w ciągu roku (np nikt już UHów nie sprzedaje) itp |
Nom amiast UH sa teraz Potiony weszly nowe i rozne od roznych lvl. Pozatym wymagania lvl na bronie. Nietrzeba juz tak duzo i dlugo skilowac. Weszlo bardzo duzo eq zaleznego od wielu rzeczy np +2 sword fighting itp i wogole duuzo by tu psiac wez poczytaj na tibia.wiki.pl i juz ;);):)
|
knight set, meduska, noble axe. dozbieraj na boszki z tym eq
|
Podkupiłem trochę rzeczy taniej i sprzedałem drorzej mam teraz trochę ponad 50 k
k set to cos kolo 13-14 k (pamiętam jako tako ceny z przed roku) zamiast meduzy mam dragonke i do tego warrior helmet o reszcie eq lepiej nie gadac bo mam to co dostalem. kupie jeszcze ten amulet co daje 2 arma jak dobrze pamietam to 2-3 k |
weszły nowe monstery xD
|
JUz kupiłem swoje eq i mysle ze nawet tanio
teraz nosze : warrior helmet golden armor knight legi leather bootsy ;/zbieram na steele drag shield ;/ zbieram na demonke ew wampirke bron zmieniałbede razem z lvlem |
Cytuj:
Fail.. A starczy Ci chociaż na poty na zdobywanie doswiadczenia? Na twoj level .. p set max.. |
poco ci takie eq na tym lvlu... knight set ci starczy spokojnie, nawet plate by rade dawał. lepiej idź expić a nie czas marnujesz na skupowanie itm ;)
|
ok pozbyłem sie g arma . Uradowałem jakiegos noobka który po słowach "dasz cos " zobaczył pod sobą g arm chyba osrał ze szczescia całego kompa
|
@UP... ?... <...> <cisza>
Omg... Wywalić Golden Armora? ;/ Nie lepiej bylo by sellnac?... Ehm... oO |
Lubie uszcześliwiac ludzi. A te 29 k które wydałem na nie dzis to nie jest duzo to cos kolo 2-3 dni intensywnego expa w nocy nawet na trollach. wiec sory
|
up - skąd sie biorą tacy ludzie co słuchają słów fri itens plx
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobre skille + Dobre eq i kasa na poty + npvp, ryzyko padnięcia tylko od dwóch ds'ów.
|
Koleś robi was w kulki, że wywalił g arma, a wy tańczycie jak on zagra...
|
Cytuj:
|
Ja bym ci zaproponował knight armor i plate legi crown helmet guardian(dragon shield) i z czego bijesz? sword?club?axe?
odpisz to ci doradze jeszcze pare pomocy:) |
Cytuj:
(chodzi o prowokacje) XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |