Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Prison Break 4 seria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191413)

robek 01-09-2008 20:36

Prison Break 4 seria

a wiec jak wiecie (albo i nie) dzisiaj na amerykanskim FOXie leci 4 seria prison breaka. ktos bedzie ogladal/sciagal z neta? jak wasze odczucia przed 4 sezonem? co sie bedzie działo ? ; p

najlepiej zeby nie wypowiadali sie ci, co 3 serii prisona nie ogladali.

Exodus 02-09-2008 00:00

Czemu Ci co nie ogladali 3 serii?

Walekifa 02-09-2008 00:02

Obejrzałem już 3 sezon. Teraz ostrze sobie kły na ten czwarty xD

Lord Dreathan 02-09-2008 00:03

Porzuciłem Prison Break na siódmym odcinku 3ciej serii... powinni zakończyć na drugiej ;/

Vil 02-09-2008 00:08

[Spoiler]Skołfield teraz bedzie likwidowal firme, wszystkie nazwiska ma wytatuowane na lewym udzie[/Spoiler]

Sesef 02-09-2008 01:30

Jak wstanę sobie o 13 to już powinny być napisy i będzie można obejrzeć :)

Będzie przynajmniej takie małe rozruszanie serialowe przed CSI: Miami a potem CSI: LV (kiedyś uważałem że PB jest świetnym serialem, jednak CSI jest jakieś 10x ciekawsze od tego)

Vanhelsen 02-09-2008 04:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2255569)
[Spoiler]Skołfield teraz bedzie likwidowal firme, wszystkie nazwiska ma wytatuowane na lewym udzie[/Spoiler]

You make my day!
Nie widziałem 3 serii ale nie śpieszy mi się do czwartej... Lord mówi, że powinni skończyć na 2 serii, moim zdaniem nawet nie powinni się zabierać za drugą...
Serial miał klimat w pierwszej połowie 1 sezonu, a potem producenci polecieli na kasę i naprawili rurę...

By$iu 02-09-2008 07:42

1 i 3 seria byly swietne, druga nieco rozbita w sumie nic ciekawego. Z trailera, ktory ogladalem 4 zapowiada sie tak samo jak 2. Ciekawe czy w 5 znow trafia do wiezienia :-).

Vanhelsen 02-09-2008 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2255673)
1 i 3 seria byly swietne, druga nieco rozbita w sumie nic ciekawego. Z trailera, ktory ogladalem 4 zapowiada sie tak samo jak 2. Ciekawe czy w 5 znow trafia do wiezienia :-).

Uhm, może na sybir? Albo u Chińczyków ich zamkną! O! Tyle jest więzień na świecie, że jeszcze się Skazanego naoglądamy...

Dwimenor 02-09-2008 10:24

Dyskutować dyskutujcie, ale pamiętajcie: na forum obowiązują pewne reguły a co za tym idzie: żadnych linków do pirackich odcinków, linków do linków itp. Jeżeli ktoś chce polemizować na temat kradzieży własności intelektualnej, zwanej powszechnie piractwem komputerowym, to zapraszam do skorzystania z PW lub GG. Tym razem byłem łagodny i tylko wywaliłem posty. Następnym razem będę dawał miesięczne bany.
I naprawdę niewiele mnie obchodzą jakieś kruczki prawne, mity czy inne bzdury. Jest jeszcze coś takiego jak dobre wychowanie.

P.S
Nie obejrzałem ani jednego odcinka żadnej serii tego serialu.

Itachi 02-09-2008 10:56

meee.. zrezygnowalem z tego w polowie drugiej serii.. pierwsza mi sie podobala.

Osobiscie wole "how i meet your mother" albo "dr. Housa" :P

Sesef 02-09-2008 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2255673)

Z tego co czytałem, serial będą produkować do puki dopóty FOX będzie składał zamówienie na kolejne sezony. Jak FOX będzie chciał kasy to z PB może być kolejna Moda na sukces czy jak tam to zwom.

Capality 02-09-2008 15:05

No ale ile mozna uciekac xD

Cheapest 02-09-2008 15:14

SARA ŻYJE OMG PRZYWRÓCILI JĄ DO ŻYCIA HAHAHAH

haha tak jak obiecywali, bo ludzie podobno narzekali, że ją uśmiercili, a niektórzy nawet przestali od tamtej pory oglądać... rotfl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Itachi (Post 2255742)
meee.. zrezygnowalem z tego w polowie drugiej serii.. pierwsza mi sie podobala.

Osobiscie wole "how i meet your mother" albo "dr. Housa" :P

csi new york, detektyw monk, chirurdzy, rodzina soprano < to moje ulubione :) a lost i prison break to można oglądać i się śmiać, zniszczyli seriale dla pieniędzy ale co w tym dziwnego, gdybym był twórcą to też bym przeciągał dla kasy... w loscie już wydostali sięz wyspy ale chcą wrócić i w kolejnym sezonie wrócą, a serial ma jeszcze potrwać 2 lata...

Rybzor 02-09-2008 15:34

Po obejrzeniu 3 sezonu i poczytaniu zapowiedzi, że 4 nadchodzi wielkimi krokami... czekałem. Teraz się doczekałem, będę sobie oglądał odcinki na bieżąco ;)

Czytałem też "przecieki" z planu, nie zapowiada się tak źle, chociaż to tylko jakieś sceny i cząstkowe info co się będzie działo..

Z tego co widzę wyemitowano już 2 odcinki :P

Mapa_Europy 02-09-2008 15:57

Poczuciłem Prison Breaka na poczatku 2 serii. Jak znam zycie będą to ciągnac ile tylko im pomysłow starczy... :baby:

robek 02-09-2008 17:13

ogladalem 1 odcinek 4 serii i jest dosyc wciagajacy, ma jako taki klimat. nie jest zle, w kazdym razie lepiej niz 2 seria.. pozniej poogladam 2 i powiem jak wrazenia (;

Granteon 02-09-2008 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 2255656)
Serial miał klimat w pierwszej połowie 1 sezonu, a potem producenci polecieli na kasę i naprawili rurę...

A co w tym dziwnego? Przecież to nie jest niezależny serial...

laxiu 02-09-2008 17:28

W czwartej odsłonie skołfild idzie do więzienia z T-bagiem i tym agentem fajnym co ich śledzi. Sukre ,lincoln i jakaś laska ich ciągle próbują uwolnić. I w więzieniu jest gościu który zabił burmistrza i firma go próbuje uwolnić przylatują heli i jest na********anka i się zabijają ale panama wezwała wsparcie i ich na********ają i heli odlatuje i później sarze odcinają głowę itd. nie chce mi się dalej pisać ;D

Rybzor 02-09-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez laxiu (Post 2255975)
W czwartej odsłonie skołfild idzie do więzienia z T-bagiem i tym agentem fajnym co ich śledzi. Sukre ,lincoln i jakaś laska ich ciągle próbują uwolnić. I w więzieniu jest gościu który zabił burmistrza i firma go próbuje uwolnić przylatują heli i jest na********anka i się zabijają ale panama wezwała wsparcie i ich na********ają i heli odlatuje i później sarze odcinają głowę itd. nie chce mi się dalej pisać ;D

Chyba ci się z 3 pomyliło, a 4 na oczy nie widziałeś ._.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31.