![]() |
Gratz
WIELKIE GZ. Dobre zdjecie/awans/ i zdjecie z walk czego jeszcze chciec od zycia ;p :D
|
Bardzo ciekawe zdjecia oby tak dalej :D
|
Brakuje zdjecia z lootem ;) Miloby bylo zobaczyc, co wam wypadlo. A ogolnie - fajnie.
|
Więc zdjątka są bombowe, co się nie często zdarza na tym forum, jak już to napisałem w temacie jednym, który został przez modków usunięty bez słowa wyjaśnienia.... nawet nikt nie napisał, że usunięty bo..... nikt nic nie powiedział....kocham takie zachowanie....ale spoko... I racja, że brakuje lootu... ale oprócz tego to super fotki:-) tak trzymać i czekam na więcej:>
|
to ja wsadze swoje 3 grosze :P
sski wyrabane :D dawno nieiwidzialem dobrych sskow z dragow ;) ale mam jedno pytanko, co tam robil gm? |
SSy bardzo fajne. Interesuje mnie tylko gdzie jest to miejsce?
|
spoko niezle screeny
|
GM przyszedł bo pokłucili sie o dragon hamy :D bo typ wy***ał je do bagna
Miejsce---> pod Venore Loot--> sama kasa <pare mace> okolo 12 b arrows dragon hamy stell shieldy.. i takie tam... :D JEDEN T-BOOK |
Cytuj:
|
Ładne ssy jak bedziesz miec wiecej to wrzuc Dragon Land miejsce znajduje sie obok venore a po drodze mozna spotkac scorpiony hmm i pozniej tylko smoczki ^^
|
Cytuj:
2.A gdzie on niby jest? |
Ss'y 1 klasa sam bym chcial chodzic na dragi :( A moze bym mugl pujsc kiedys z wami tez gram na securze mam 21 lvl knight jak cos to daj znac GG 7956333 :)
PS. Gm jaki mial lvl? |
re up:
Gm ma 2 lvl .......................... ladne sski prprostu nice! tylko ta tibia aid :P |
|
spoko
Mogliscie zabic wiecej DL i pokazac pod koniec loot ale tak to zdjecia swietne :)
|
BUahah
Dzie zdjęcie z lootem ? Czemu poszedłeś z war hammerem ? Shilda niemiałeś... X(
A tak pozatym cieniutko..!! niewiem czym sie tu zachwycać X( X( |
noob me plx ?
1- loot same money... 2 -daj mi wiencej kasy to kupie wiencej run i ubije wiencej dl 3- mana fluidy som drogie... 4-sorc nie potrzebuje shielda.... <noob> 5- war hammer napewno jest lepszy niż ty... 6- jesteś idiotom 7 - zafunduj uhy blokerowi to pogadamy TOO MANY N00BS ONLINE <typowy przykład> zrób lepsze ss to bendziemy mogli sie kłócić ok ? |
Fajne scrreny troche duzo ich B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |