![]() |
Globster Life
Zapraszam do obejrzenia mojego skromnego filmiku z postaci:)
http://www.youtube.com/watch?v=tOJBpEvPM5E Komentujcie;) |
Fajny filmik ; ).
|
filmik ladny ale nie piekny.. za malo zdjec z low lv (czyli 20-30-40<--takich wogole chyba nie bylo), zbedne zdjecia z np trollami, a brakowalo mi pokazania kazdego outfitu i zaprezentowania najlepszych kumpli
|
Filmik ciekawy :) Na poczatku myslalem ze kupiona postac bo tak zaczoles z grubej rury od 170 lvl + :PP ale moj blad (zwracam honor)
|
Najs Filmik podobal mi sie :):baby::)
|
Ja bym to bardziej nazwał pokazem slajdów :P. Zdjęcia, z paroma efektami WMM, trochę w dziwnej kolejności (raz seria 180 a potem 80?), ogólnie rzecz biorąc to nic nadzwyczajnego : p.
|
non pvp - didnt happen
|
Cytuj:
|
Nie no gz 180+ lvl a on pokazuje empty beggara że zrobił GZ! Rozumiem że full assasin to jakiś wydatek ale 180+ lvl i do tego ek ([niby] maszynka do zarabiania kasy) powinien mieć kase na jakiś lepszy outfit :/
|
Ekhm no więc takie spekulacje co do sprzedanego konta może zostawcie dla siebie. A to że nie mam zdjęć z niższych poziomów świadczyć może po prostu o tym, że nie robiłem żadnych z tamtego okresu.
Co do zdjęć z POI? Nie robiłem POI :) |
Cytuj:
Autor@! Świetny filmik i gratki lvlu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gz naabku :]
Sam bym se takiego filma zrobił, ale ss zacząłem robić od 40lvl :< |
|
filmik nawet fajny, widac ze troche sie napracowales nad nim ;)
a wy skonczcie gadac czy kupiona postac czy nie.. czy to wazne/ Idontthinkso bless ^.- |
Cytuj:
Tyle mam do powiedzenia |
Cytuj:
Ale gratuluje tego ze masz fun z tej gry x] Pozdro. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |